in

Три катастрофи белязаха Варна във вчерашния ден, има пострадали

Снимката е илюстративна

Снимката е илюстративна

Три катастрофи се случиха на вчерашния ден във Варна.

На 18.10. т.г., около 11:30 часа, във Варна, на кръстовището на бул. „Сливница“ и ул. „Борис Игнатов“, водачката на Л.А. „Опел“ Г.С. (31 г.) от Варна, при завой наляво, не пропуска и блъска мотопед „Пежо“, който се движи насрещно, съобщиха от пресцентъра на МВР-Варна за Нова Варна.

Вследствие на инцидента водачът на мотопеда – 61 г. от Варна получава фрактура на глезен, прегледан е и освободен, без опасност за живота. По случая има образувано досъдебно производство.

Около 15:15 часа на същия ден, в с. Крумово, 74-годишният водач на Л.А. „Ситроен“ Д.Д. от Варна, при попътен ляв завой, поради движение с несъобразена скорост, губи контрол над автомобила, излиза извън платното за движение и се блъска в паркиран край пътя Л.А. „Опел“.

Мъжът и 72-годишна жена, пътуваща с него, получават контузии на гръден кош, прегледани са и освободени, без опасност за живота.

Няколко часа по-късно, около 23:00 часа, на бул. „Вл. Варненчик“, в района на Автогара – Варна, 32-годишният пешеходец А.С. от Девня навлиза внезапно на пътното платно на необозначено за това място и става причина за ПТП с Л.А. „Фолксваген“.

Мъжът получава контузии на глава, гръб и долни крайници, прегледан е и освободен, без опасност за живота.

*******

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Дамян Дамянов