in

Само след час: Отсечка от бул. „Левски“ във Варна ще бъде обргадена от десетки полицаи

Снимка: Нова Варна

От 1 до 30 ноември, за поредна година, в цялата страна ще се проведе традиционната акция „Зима”, която има за цел да изостри вниманието на водачи и пешеходци, участващи в движението по пътищата на България през зимния сезон, към тяхното безопасно поведение и шофиране, както и към толерантността има на пътя.

Във връзка с акцията и като част от планираните мероприятия за прокламиране на предстоящите инициативи, в гр. Варна, ще се проведе специализирана полицейска операция по метода на широкообхватния контрол и кратък брифинг на терен.

На 30 октомври 2017 г. (понеделник), от 14:00 часа, на бул. „Васил Левски”, в отсечката след автобусна спирка „Дубровник”, в северното платно, ще бъдат разположени постовете на служителите на сектор „Пътна полиция” към ОДМВР – Варна.

В брифинга ще вземат участие представители на „Съюза на българските автомобилисти” (официален партньор на акцията) и доброволци от „Български червен кръст”, които също са партньори на Министерството на вътрешните работи.

*******

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Дамян Дамянов