in

7 пожара гасиха пожарникари във Варненско през уикенда, мъж все още се бори за живота си

Снимката е илюстративна

Както съобщихме вчера на 29.10 около 00:30 часа, е получен сигнал за пожар, възникнал в битово помещение на територията на ферма за отглеждане на патици в с. Любен Каравелово.

Инцидентът е възникнал след късо съединение в електрическа печка, като огънят не се е разпространил в други помещения. При пожара е пострадал 52-годишен мъж, работещ във фермата, който е получил изгаряния по ръцете и лицето, настанен е в Реанимацията на ВМБ с опасност за живота след вдишване на горещи газове.

Възникна ли са още няколко пожара на територията на Варна през последните дни. Нанесени са множество материални щети.

На 29.10. т.г., около 23:15 часа, е получен сигнал за пожар в комина на къща, намираща се с. Бенковски, който е обхванал и покрива й. Няма пострадали хора. Изгорели са: 20 кв. м покрив, опушени са 50 кв. м. стени.

На 29.10. т.г., около 23:15 часа, е получен сигнал за пожар в санитарен възел, намиращ се в частен дом на ул. «Оборище». Няма пострадали хора. Причината за пожара е късо съединение в пералня. Изгорели са пералня и електрически кабели на бойлер.

На 28.10. т.г., около 11:15 часа, е получен сигнал за пожар в къща, намираща се с. Бенковски. След запалване на комин, огънят се е разпрострял и е обхванал покрива на къщата. Няма пострадали хора. Изгорели са: 100 кв. м покрив, 100 кв. м етаж от къща, домашно имущество и уреди, мебели и строителни инструменти.

На 27.10. т.г., около 09:50 часа, е получен сигнал за пожар в стая от апартамент, намиращ се на ул. «Оборище» във Варна. Няма пострадали хора. Причината за инцидента е небрежност при боравене с открит огън. Унищожен е мокет.

На 28.10. т.г., около 00:15 часа, е получен сигнал за пожар в ПВЦ контейнер за отпадъци, намиращ се на ул. «Даме Груев» във Варна. Няма пострадали хора. Причината за инцидента се изяснява.

*******

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Дамян Дамянов