in , ,

Стоп на треперещите домашни любимци по улиците! Най-големият моден зоомагазин е във Варна

Подготвихте ли се за зимата с ново палто и топло яке, а помислихте ли и за своя пухкав приятел? Както ние треперим през хладните дни, така и кучетата усещат студа, особено по-малките породи и такива с по-къса козинка, затова трябва  да помислим и за тяхното облекло.

Модните тенденции отдавна се следват и в света на животните, но варненци и гости на града ни имат възможността да посетят на място най-големия моден магазин и да избират от широк асортимент артикули по последен писък на модата.

Ако искате вашият домашен любимец да събира погледите с уникална визия, „Зооленд Варна“ определено е точния избор.

Модният магазин на „Зооленд Варна“ предлага най-голямото разнообразие от дрешки и аксесоари, с които домашните Ви любимци лесно ще се превърнат във фешън икони.

Както онлайн на www.zooland-varna.com, така и във физическия магазин на „Zooland Varna“ Ви очаква модно царство, отрупано с най-различни дрехи, както за малки, така и за големи кучета и голям избор от аксесоари – от поводи, нашийници и нагръдници до обувки и кокетни чанти, с които и Вие, и Вашият любимец няма да останете незабелязани.

На място в магазина могат да Ви изработят и стилно медальонче с гравираното име на Вашето куче или коте, както и с Вашия телефон и адрес.

Индивидуално бижу може да поръчате и през онлайн магазина.

Освен мода, дрешките за малките кученца са необходимост през зимния сезон. Те са по-чувствителни към ниските температури и податливи към настинки. Не искат да излизат когато навън вали сняг или дъжд, но това се налага.

За тях „Зооленд Варна“ предлага широк асортимент от топли якенца, гащеризони, чорапки и обувки.
За средните и едрите породи дрехите не са задължителни, но могат да Ви олеснят, защото когато е облечено кучето Ви се цапа по-малко и ще си спестите къпането след всяка разходка.

В магазина ще намерите подходящи одежди и за всички останали сезони – шлиферчета и дъждобрани за пролетните и есенни дъждове, плътни дрешки – грейки и елечета за ветровете и студа, потничета и рокли за дългите летни вечери или за официален повод.

Всеки месец магазинът обновява колекциите си с нови модни предложения, така че лесно може да се превърне в любимо място, включено в шопинг обиколката Ви.

Разбира се, освен подходящо облекло, любимите ни животни се нуждаят преди всичко от много внимание и ежедневни грижи.
И кучетата като човекът имат нужда от фризура, а разкрасяването не е само въпрос на естетика, но и на хигиена.

За да се чувства и изглежда добре Вашият любимец , „Zooland Varna“ предлага и услуги за поддръжка на неговия външен вид, като подстригване, къпане, грижа за уши, нокти и лапи. Заложили са на професионални фризьори, качествени инструменти и специална козметика.

Предстоящите празници са много добър повод да се погрижите за своето куче или коте и да му подарите хубав тоалет от Коледната колекция или нова прическа.

А като говорим за празници, случвало ли Ви се е да няма на кого да оставите домашния любимец, когато Ви предстои почивка или пътуване?
Зооленд разполага и със зоохотел за кучета и котки, където спокойно може да ги настаните и да сте сигурни че ще бъдат в добри ръце.

Създадените условия са близки до домашната среда. Животните са обгрижвани, разхождани и хранени от специализиран персонал.

Хотелът разполага с индивидуални стаи, с различни размери, които нямат нищо общо с клетка. Напротив – помещенията са свежи и достатъчно големи, за да се чувства добре Вашият приятел и се дезинфекцират ежедневно.

Докато домашните Ви любимци си почиват в хотела на „Zooland Varna“ те могат да бъдат изкъпани, подстригани и сресани по Ваше желание.

Информация за животните можете да получавате по телефона или да посещавате вашите приятели в удобно за Вас време.

От „Зооленд Варна“, гарантират за качеството на всички услуги, които предлагат и може да бъдете спокойни, когато им поверявате грижата за Вашето любимо животно.

За повече информация и онлайн поръчки разгледайте сайта www.zooland-varna.com
или ги посетете на място на адрес: гр. Варна ул. Доктор Пискюлиев, № 72-74

Телефон за поръчки: +359876633204
Актуални промоции може да следите и на Facebook страницата:

*Спонсорирана публикация

*******

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/