in , ,

Антична история приютена във варненско заведение. Няма друго такова уникално място не само в града, но и в България

Ако през хладните дни на есента търсите уютно място за приятно прекарване с компанията, имаме едно различно предложение за Вас.

Кой ли не обича да похапва вкусотии и да пийне по някое питие с приятели на приятно място?

Ами ако тази, на пръв поглед обикновена вечер навън, може да се превърне в една повече от интересна емоция?

Представяме ви едно заведение, което определено ще ви грабне още с първото посещение.

Заведение за ценители – това е точното определение за Friends Pub.

Без значение дали сте ценители на историята, на виното, на хубавата музика, на вкусната храна или просто истински ценители на приятелството, Friends Pub e място, където определено ще прекарате добре и няма да скучаете.

Не само във Варна, но и в България, няма друго подобно заведение, което да съчетава автентична и антична атмосфера, древна история, внушителна колекция вина от цял свят и същевременно да е толкова уютно.

Още с влизането си в подземните зали на заведението, ще се пренесете в една вълшебна епоха от мистичната античност.

Едно от нещата, които ще грабнат вниманието Ви са огромни дялани камъни с 2 400 годишна история.

Каменните блокове са част от една от кулите на първата крепостна стена на античен Одесос, строена през 365 г. пр. Христа. Само истинската история може да е толкова вълнуваща.

Гостите слизат към основите на кулата по дървена стълба и се откъсват от днешния свят, като попадат в други, отдавна отминали древни и мистични времена, в уникална антична обстановка, където витае магически дух. Това чувство не може да се усети в нито едно друго място във Варна.

Друг забележителен акцент, който ще Ви заинтригува, са разположените по стените и древните зидове дървени рафтове с многобройни бутилки вино. Във Friend Pub се съхранява колекция от над 200 уникални бутилки вино от разнообразни сортове и години на производство – както от български изби, така и от много различни страни.

На всяка бутилка е окачен етикет, посочващ накратко историята на бутилката и името на този, благодарение на когото е попаднала в колекцията. Броят на бутилките продължава да се увеличава с инициативата на клиенти, пожелали да оставят свой отпечатък в колекцията.

Разбира се, освен разнообразие от бира и други питиета, подхождащи на един истински пъб, Friends Pub предлага и широк асортимент от галещи небцето гозби.
И Вие ли сте ценител на вкусното хапване?
За всеки отговорил с „Да!“, домакините на заведението са приготвили богат избор от мезета и различни глезотийки – кулинарни изкушения от интернационалната и българската кухня.

Освен основното меню, всяка вечер ще Ви изненадат с различен специалитет на деня, като дори вегетарианците не са забравени.

Но не си мислете, че това е всичко,с което заведението за приятели ще Ви спечели.

За да се насладите максимално на цялата атмосфера и вкусната храна, за Вашето настроение ще се погрижат професионални музиканти, с които няма как да не Ви се прииска да припявате и да потанцувате.

Всеки четвъртък, петък и събота забавлението е гарантирано с вечни български и световни хитове.

Насладете се на уникална атмосфера в самия център на Варна. Комбинацията от уют, история и колекция от над 200 бутилки вина, съчетана с добра кухня и подбрана музика превръща Friends Pub в подходящо място за вашия специален празник или просто среща с приятели.

Със своята уникалност, автентична и неподражаема атмосфера, това място не може да се сравни с никое друго!

Friends Pub – площад „Мусала“ № 7 (паркинга зад хотел „Гранд Лондон“ /бивш „Мусала“/, срещу „Дом на Архитекта“)

Телефони за резервации: 089 461 8288 или ‎0892313191

Следете вскички актуални предложения и на Facebook страницата:

 

*Спонсорирана публикация

*******

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/