in , ,

Новият комплекс UNIKA- градски къщи във Варна с енергията на слънцето

UNIKA- Градски къщи Варна са създадени с идеята да съчетаят комфорта на индивидуалното обитаване с удобствата на градската среда. Подходихме с внимание към детайла с акцент към потребностите на всеки член от семейството.

Комплекс UNIKA – Градски къщи Варна е разположен в централната част на кв. Виница, гр. Варна, с лице на улица „Цар Борис III“, на място запазено от масовата урбанизация, отличаващо се с чист въздух, зеленина и същевременно в непосредствена близост до гр. Варна и плажовете на курортите Св. Св. „Константин и Елена“ и „Златни пясъци“.

Комплексът се състои от 6 къщи със собствена инфраструктура, ограда и достъп до къщите по частна алея. Всяка къща има самостоятелен малък двор и паркоместа за собствениците и техните гости. Спокойствието и уединението на комплекса в съчетание с удобствата на грaдската среда, заедно с модерната архитектура на къща с 3 спални, на цената на апартамент, прави комплекса предпочитан от млади хора и семейства с деца.

Къщите са от висок клас енергийна ефективност с качествена топлоизолация, немска дограма и соларна система на покрива.

Водени от принципа „Да мислим зелено“ и от отговорността към природата, осигуряваме замяна на електрическата енергия с високоефективна фотоволтаична система на водещата немска компания IВС SOLАR AG – световен лидер в проектирането, доставката и изграждането на фотоволтаични системи и централи с най-високо качество на оборудването и изпълнението. Системата е предназначена за производство на електрическа енергия за затопляне на водата за битови нужди. Гарантирано е пълно затопляне на водата през по- голямата част от годината, без използване на електрическа енергия от преносната мрежа, а в останалото време оптимизира енергийните разходи. Гаранцията за мощност е 25 годишна.

Целият комплекс е ограден с масивна каменна ограда с ажурни елементи. Пешеходният и автомобилен достъп от улица „Цар Борис III“ до всяка къща е по обща, вътрешна алея. На централния вход на комплекса е предвидена плъзгаща се метална врата с дистанционно управляем механизъм, домофонна и звънчева инсталации за контрол на достъпа.

За контакт:
+ 359 884 014 153
+ 359 888 349 250
www.unikahouses.com

*Спонсорирана публикация

*******

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/