in

Мегз: Имам видео, което доказва, че Тото спечели Vip Brother чрез измама (Видео)

Кадър: Фейсбук

Кадър: Фейсбук

Мегз пусна шокиращо видео, в което победителят на Vip Brother е хванат да нарушава строгите правила на формата.

Припомняме ви, че младата дизйнерка Миглена Каканашева напусна Vip Brother на почетното 3-то място. За 2-ро място зрителите посочиха легендарната певица Маргарита Хранова, а победител стана самият рапър Тото.

Няколко дни след финала на предаването, Мегз започна отново да пуска своите видеоклипове във фейсбук страницата на бутика си. Тя се завърна сред феновете си с гръм и трясък, като публикува съмнително видео, в което Тото разговаря открито за формата Viip Brother, но извън пределите на къщата.

Вижте видеото и какво написа Мегз за него:

ТОВА ВИДЕО ПОКАЗВА КАК ТОТО Е НАРУШИЛ ПРАВИЛАТА ЗА ИЗОЛАЦИЯ В КЪЩАТА КАТО НЕ САМО СЕ Е СРЕЩАЛ ПО ВРЕМЕ НА УЧАСТИЯ С МАЙКА СИ, ПРИЯТЕЛКАТА СИ И ДРУГИ СВОИ БЛИЗКИ, НО И Е КОМЕНТИРАЛ С ТЯХ И Е ПОЛУЧАВАЛ СЪВЕТИ ЗА ИГРАТА СИ ВЪВ ФОРМАТА.
Вчера напуснах къщата истински щастлива и си мислех, че битките ми във формата са приключили. За съжаление се оказа, че не е така и още веднъж се изправям пред вас за битка. Този път не само за нещата, в които вярвам, но и за правилните модели на подражание и достойнството на легенда като Маргарита Хранова.
Тото е много талантливо младо момче, но той и всички негови фенове трябва да знаят, че идолите трябва да са достойни за любовта на хората. Младите не трябва да вървят напред чрез измама, а като взимат примери от легенди като Маргарита Хранова.
Оставам изводите на вас и на съвестта на Тото“


*******

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Дамян Дамянов