in , ,

Едно място във Варна за всички фенове на истинското гръцко (СНИМКИ)

„Пируват Боговете. Дъщерята на Зевс, младата Хеба, и синът на троянския цар, Зевсовият любимец Ганимед, надарен от Зевс с безсмъртие, им поднасят амброзия и нектар — храна и питие на Боговете. Прекрасни харити и музи услаждат живота им с пеене и танци. Хванати за ръце, те извиват хора, а Боговете се любуват на кръшните им движения и на дивната им, вечно млада красота.“

– Старогръцки легенди и митове

Знаете ли, че не е необходимо да напускате Варна, за да усетите гръцкия дух?

Представяме Ви Gatsby Lounge and Dance – една много интересна локация , с която Варна се сдоби съвсем отскоро.
Тук се купонясва така, както Боговете са пирували на Олимп. Всеки четвъртък гръцките легенди оживяват, за да ни забавляват!


Заведението е с уникална концепция, съчетаваща бляскава визия със стилно lounge обзавеждане – огромните удобни сепарета наистина ще Ви накарат да се почувствате специални!

Създателите насочват вечерните събития към различни аудитории, избягвайки стереотипите на масовите барове.
Едно от тези тематични партита носи величественото име Greek legends by Gatsby.

За разлика от много заведения, залагащи на гръцки вечери с български изпълнители, в Gatsby Lounge and Dance ивентът е съпроводен от емблематични гръцки хитове, изпълнени на живо от Agathangelos Agathangelou, чийто ангелски глас ще Ви доближи до божественото.



А за да бъде пълно усещането за сетивата Ви, заведението предлага специално меню с гръцка кухня – Дзадзики, Критска салата Дакос, Тарама, Буюрди, както и други вкусни изкушения. Менюто е налично САМО през четвъртък на партитата Greek legends by Gatsby.

А Вие обичате ли гръцка музика?
Входът е СВОБОДЕН, така че направете резервацията си още сега:
На телефона: 0899 55 99 99
Онлайн: https://justbook.bg/@gatsby
Събитието стартира в 22ч.


А ако случайно досега не сте имали възможността да го посетите, заведението се намира до входа на Морската градина под спирка „Акациите“ (бившия бар KuDeTa)

Приморски парк, м-ст Салтанат 81

*Спонсорирана публикация

*******

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/