in

Млад мъж вилня в китайски ресторант в Бургас

Снимката е илюстративна

21-годишен мъж, извършил опит за грабеж на китайски ресторант, по време на който нанесъл тежка телесна повреда на служител на заведението, бе задържан в Бургас.

Районната прокуратура задържа за 48 часа Георги Г. на 21 години, извършил опит за грабеж на пари от заведение за китайска кухня в града. Това съобщиха от прокуратурата за Нова Варна.

Той е обвинен за това, че на 19.11.2017 г. в гр. Бургас от заведение за китайска кухня направил опит да отнеме чужди движими вещи – парична сума в размер на 800 лв. (оборота на заведението) – от владението на Ванг Ш. на 39 г. от Бургас, с намерение противозаконно да ги присвои, като употребил за това сила – нанесъл удар с нож на пострадалия в областта на таза и му причинил прободна рана с размер 10 см., като деянието е останало недовършено, поради независещи от дееца причини.

Тежкото умишлено престъпление е било разкрито в резултат на отличните действия на служителите на полицията в Бургас.

Предстои Районната прокуратура да внесе в съда искане за определяне на постоянна мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо обвиняемия.

*******

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Дамян Дамянов