in

Булка се обърна към бившата жена на младоженеца в трогателната си сватбена реч

Снимка: Independent.co.uk

Булка изуми гостите на сватбата си, а в последствие и интернет, след като се обърна към бившата жена на младоженеца, докато четеше сватбения си обет.

Вместо това обръщение да се превърне в неудобен момент, булката Кейти Хилд изнесе емоционална реч, в която изрази обичта си към бившата жена на съпруга си Джереми.

Омъжвайки се за Джереми, Кейти става втора майка на Ландън, сина на Джереми от предишния му брак с Кейси. В момента Кейси има връзка с друг мъж, но четиримата изглежда успяват да поддържат хармонични взаимоотношения.

„Искам да ти благодаря, че ме приемаш като приятел“, каза Кейти на Кейси в обета си. Тя обеща и да подкрепя, насочва и да обича Ландън винаги.

Снимка: Independent.co.uk

Видеото със сватбения обет, което беше публикувано в интернет, показва, че много от гостите са трогнати до сълзи от речта на булката. Клипът е събрал вече 10 000 рекации във Фейсбук.

Кейти обяснява гледната си точка: „Съвместното родителство означава задълженията около едно дете да се споделят. Не казах предварително какво подготвям за сватбата. Врекох се не само на Джереми, но и на Кейси и Тайлър. После се врекох и на Ландън, а най-накрая на Джереми. Не встъпвам в брак само с Джереми и не ми е достатъчно само неговото доверие и уважение. Искам да заслужа доверието и на Кейси и Тайлър. Обещах им да бъдем едно семейство, винаги. Убедена съм, че няма да нарушим това обещание. Родителството е трудно, но невероятно изживяване. А споделеното родителство е благословия. Последните 4 години от живота ми бяха най-трудните и най- хубавите. Нужно е истинско разбирателство и подкрепа от страна на хората, които те обичат.
Не всички успяват да създадат и поддържат отношения като нашите, но е съвсем възможно хората да се разбират, да общуват, да спазват правилата и да си дават обич и уважение в името на децата си.“

Източник:Independent.co.uk

Превод и редакция: „Нова Варна“

*******

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/