in

Икономически университет – Варна организира научно-практическа конференция

В Икономически университет – Варна, ще се проведе ежегодна научно-практическа конференция, с международно участие, на тема „Строително предприемачество и недвижима собственост“.

Официалното откриване на конференцията ще се състои на 24 ноември в 10.00 часа, в зала 1 на Икономически университет – Варна.

Научният форум се организира за 32-ра поредна година от катедра „Икономика и управление на строителството“.

Участие научната конференция  са заявили представители на Икономически университет – Варна, Университет за национално и световно стопанство – София, Университет по архитектура, строителство и геодезия – София, Санкт-Петербургски държавен икономически университет, Русия, Санкт -Петербургски държавен архитектурно-строителен университет, Русия, Новосибирски държавен архитектурно-строителен университет, Русия, Технически университет – Молдова, Брянски държавен инженерно-технически университет, Русия, Икономически университет – Познан, Полша, Висше професионално държавно училище на президент Станислав Вайцяховски – Калиш, Полша, както и мениджъри от бизнеса и публичната администрация.

Международните представители, които лично ще представят своите доклади на форума са: проф. д-р ик. н. Марина Юденко от Петербургски държавен университет по пътища и съобщения, Русия, доц. д-р Светлана Николихина от Петербургски държавен университет по пътища и съобщения, Русия д-р Славомир Палицки от Икономически университет – Познан, Полша, ас. Изабела Рацка от Висше професионално държавно училище на президент Станислав Вайцяховски – Калиш, Полша, Д-р Джордже Догареску – избран Президент за периода 01.01.2018 – 31.12.2019 на Национална асоциация на лицензираните оценители в Румъния, Югоизточен регион и др.

Катедра „Икономика и управление на строителството“ при Икономически университет – Варна, като организатор на конференцията, изразява своята убеденост, че обсъждането на темите, които са включени ще доведе до теоретични и практикоприложни обобщения, които ще способстват за развитието на икономическата теория, модернизиране на университетското образование и доближаване на учебното съдържание на специалностите „Икономика на строителството“, „Икономика на недвижимата собственост“ и „Бизнес икономика“ до потребностите на бизнеса и публичната администрация.

За повече информация: http://conference.ue-varna.bg/emc/

*******

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Дамян Дамянов