in

Варненски акушер-гинеколог се превърна в герой пред цяла България

Големият смисъл на живота е не да го откриеш, а да го създадеш. Най-голямото богатство, което човек може да получи на този свят е да има дете. Това е основната мисия на хората още преди хиляди години. Благодарение на това ние съществуваме.

Голяма част от нашето здраве и това на децата ни се дължи именно на лекарите. И макар в последните години недоверието в българската медицина да се увеличи драстично, страната ни има толкова добри специалисти, с които можем да се гордеем.

Един от тях е д-р Иван Танев от СБАГАЛ „Проф. д-р Д. Стаматов“ в гр. Варна. Д-р Танев беше награден с Бяла лястовица от предаването „Господари на ефира“, след препоръка на щастливи майки.

След четири мнения ми казаха, че трябва да направя медикаментозен аборт. Отидох при д-р Танев за пето мнение и благодарение на него имаме това прекрасно дете“, споделя една от майките.

Друга майка, посъветвана да направи аборт заради това, че може да роди дете с увреждания, рентгенова снимка отново при 5-то мнение здраво дете 2-то дете в 9-ти месец

„Бях си правила рентгенова снимка и четирима лекари ми казаха, че трябва да направя аборт, в противен случай детето ще се роди сляпо, глухо, без ръце, без крака. При което стигнах до д-р Танев, който каза, че такъв вариант при толкова ранна бременност със снимка рентгенова няма проблеми. Изкарах си бременността и родих едно страхотно здраво дете. При второто ми дете бях в чужбина и 9-ия месец пропътувах 900 км с кола, за да родя при д-р Танев“, споделя друга майка.

„Той не просто е лекар, той просто е човек“.

От своя страна д-р Танев благодари на всички за доверието и каза:

„Вярвам в поколенията след мен, които идват, защото има много качествени хора“.

*******

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Дамян Дамянов