in

Арестуваха заподозрян за жестоко убийство в София

Арестуван е заподозрян за жестокото убийство в столичния квартал „Хиподрума“, при което 46-годишен мъж беше прострелян и обезглавен.

Мъжът на име Борислав Бардаров е обезглавен в София заради любовен триъгълник.

Софийска градска прокуратура (СГП) повдигна обвинение на Я.Х. за извършено от него убийство. Това съобщиха от прокуратурата за Нова Варна.

Я.Х. е привлечен като обвиняем за това, че на 21 ноември 2017 г. в град София, в квартал „Хиподрума“, умишлено е убил Борислав Бардаров. Мъжът е бил прострелян в корема, но смъртоносни се оказали порезните рани в областта на шията. Убийството е извършено по изключително жесток начин. Арестуваният е бивш съпруг на сегашната жена на жертвата.

С постановление на прокурор от 22 ноември 2017 г. Я.Х. е задържан за срок до 72 часа с оглед осигуряване явяването му пред съда за определяне на мярка за неотклонение „задържане под стража“.

Установяването и задържането на Я.Х. е резултат от своевременните действия на полицията.

Процесуално-следствените действия продължават.

Заради жестокостта, с която е сложен край на живота му, криминалистите допускат, че мотивът е личен. Според източници през последните месеци Бардаров имал семейни проблеми.

Убитият не е от квартала, ползвал е гараж под наем като работилница. Бил и автоключар.

*******

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Дамян Дамянов