in

Ще отнемат ли короната на новата Мис България

Снимка: Фейсбук

Може ли да стане факт детронирането на новата Мис България?

Вълна от негативни коментари заля социалните мрежи след края на конкурса „Мис България 2017“. Този път с короната се накичи софиянката Тамара Георгиева. Младата дизайнерка почти веднага обаче бе сравнена с баба Яга. Според някои негативизмът срещу нея напомня много на този срещу мис България 2009 г., Антония Петрова, която тогава бе наречена Мис Крокодил.

Вече стана ясно, че Тамара Георгиева няма да представя България на престижния конкурс „Мис Свят“. Шефката на агенция „Визаж“ и една от най-успешните наши представителки на световния конкурс, Жени Калканджиева не пропусна да изкаже възмущението си от неуместния избор на журито на „Мис България 2017“. Тя посъветва Тамара да се погрижи за външния си вид.

Не би трябвало да се отнеме короната на новата Мис България макар, че е имало такива случаи, коментира за Нова Вест миналогодишната носителка на престижното звание Габриела Кирова. Тя обясни, че вариант за това има, но в случая лицензиантът на конкурса Ирина Папазова е дала своя глас именно за Тамара Георгиева.

„Когато вотът е бил манипулиран и това се докаже, може да се стигне до отнемане на титлата Мис България. Имаше такъв случай преди няколко години – през 2012 г.“, припомни Габриела Кирова като подчерта, че все пак и най-негативният пи ар не е гаранция и може да бъде използван по добър начин от спечелилата тазгодишния конкурс.

„Моят избор беше друг. Аз дадох вота си за момичето от Бургас. Все пак не съм човекът, който трябва да оценява Тамара Георгиева“, обясни миналогодишната Мис България. По думите и фактът, че Тамара няма да представя страната ни на конкурса „Мис Свят“, не гарантира, че тя няма да се справи добре с мисията, които и е поверена чрез титлата „Мис България“.

Както вече съобщихме, голяма част от журито на конкурса „Мис България 2017“ се отрече от избора на Тамара Георгиева. Пръв певецът Иво Танев заяви, че не знае как тя е избрана, защото е гласувал за друга. Антония Петрова също се разграничи от избора на Тамара. Със същото становище са Наталия Гуркова и Марина Войкова. Собственикът на конкурсите „Мис Свят България“ и „Мис Вселена България“ Страхил Гановски пък открито заяви, че изборът на Тамара за Мис България 2017 открито вреди на бранша и носи лошо име на страната ни.

*******

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Дамян Дамянов