in , ,

Актуално заведение във Варна предизвика тотален фурор (Снимки)

Заведение,което отвори врати съвсем наскоро, мигновено спечели сърцата на варненци и гости на града с интригуваща комбинация от качествени кулинарни изкушения и изискана клубна атмосфера.

За по-малко от месец Cherry Food with Mood пожъна невероятен фурор и събра топ-рейтинг в социалните мрежи.

Заведението се намира в Mams’n’me център, на мястото на Cheers Live & Acoustic. Интериорът е изцяло обновен, но клубният облик и настроение са запазени.

Мястото продължава да бъде епицентър на настроение, а музикалните участия и специални тематични вечери заедно с леките ястия и качествена кухня го превръщат в пълен синоним на израза “изискано удоволствие”.

“Получаваме много позитивни отзиви, а клиенти шеговито споделиха, че заведението е истински взрив от клубно настроение, кулинарни изкушения и музика на живо. Направо гърмим!” – усмихнат споделя управителят на заведението. -“Настроението при нас е винаги добро, радваме се, че освен с уникални коктейли, вече можем да посрещаме гости и с невероятна храна!”

Пиковите часове са между 20:00 и 23:00, затова ако желаете да посетите – не пропускайте да резервирате!

Тел. ‎089 363 6863

ул.Димитър Икономов 36

Facebook:

*Спонсорирана публикация

*******

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/