in , ,

Стоп на черните дрехи! Бъдете цветни и със „Стил точно по мярка“

Вече имате възможността да се възползвате от познанията и опита на личен моден и шопинг консултант, който да ви разкрие езика на дрехите.

Задавали ли сте си въпроса: Какво говорят вашите дрехи за вас и вашия стил? Аз имах възможността да разбера това и то по най-вълнуващия начин по време на първия по рода си стайлинг уъркшоп във Варна на тема „Каква история разказват моите дрехи“, който се проведе на 25 ноември.

Събитието беше организирано от Ирена Христова, Личен моден и шопинг консултант, сертифициран от Colour Me Beautiful Academy London. С цел да съдейства на възможно най-много хора да изразят себе си чрез „Стил точно по мярка“, тя създава My Style Agency.

Директният отговор на въпроса „Каква история разказват вашите дрехи“ ни беше представен по един интересен и различен начин – под формата на игра, в която напълно непознатата ми партньорка изказа мнение за мен на основата на нейно първо впечатление. Оказа се, че има голямо разминаване между това, какво аз мисля за себе си и това, какво впечатление оставям в непознатите хора.

След като вече знаехме къде са разминаванията, Рени ни даде съвети, върху какво и как да акцентираме така, че да променим в наша полза първото впечатление, което правим: да разкрием стила си и преоткрием цветовете, които ни хармонизират.

Уъркшопа следваше логична последователна система и всички присъстващи разполагахме с персонален стайлинг наръчник, в който записвахме личните насоки за всяка една от нас.

 

Анализирахме личния си стил и открихме нови свои страни – лично аз дори и не подозирах, че силно изразен при мен би трябвало да е романтичният стил (десени на цветя, аксесоари с камъни, перли и др.), който съответства на моята индивидуалност, но всъщност влизам в класическия, поради общоприетото вярване, че единствено той е подходящ за работното ми място.

Беше ни направен индивидуален анализ на цветовете, които ни хармонизират – и тук имаше изненади – вярването, че ако имаш сини очи, ти отиват дрехи в син цвят, се оказва погрешно – Рени съобразяваше подходящите за нас цветове с тези на косата, кожата и очите на всяка от нас. Черният цвят, който повечето от нас избират, за да не сгрешат, всъщност се оказва, че не е подходящото решение – било то да прикрием недостатък или поради факта, че е лесен за комбиниране.

Получихме ценни индивидуални насоки относно кройките и материите на дрехите, които са подходящи за всяка една от нас според формата на тялото. Обсъдихме подходящите линия на прическата и форма на очилата, вечният въпрос „Как да издължим визуално краката си“ и други детайли, които ни дадоха увереност в личния ни стил.

Като персонален стилист, Рени предлага индивидуални „Стайлинг консултации“, с които да определите подходящите цветове, които ви хармонизират и да откриете кройките и материите, които пасват най-добре на вашето тяло и много други тънкости,с които да овладеете до съвършенство езика на дрехите.

След консултацията процесът може да продължи с “Ревизия на гардероба“ и „Персонален шопинг тур“. Специално за всички дами, на които им предстои едно от най-важните събития в живота, е подготвен пакетът „Нейно величество: Булката“.

Всеки, който иска да преоткрие стила си и да оцвети ежедневието си, може да рисува върху себе си с помощта на Рени, която ще ви покаже подходящия начин да изразите най-доброто от вас.

Тя работи съвместно с доказани професионалисти в областта на фризьорството, гримьорството, козметичната дерматология, денталната медицина, балансираното хранене, спорта и др., с цел постигане на хармоничен завършен вид на визията.

За да си запазите час за лична консултация, обадете се на тел: 0899 887 838 Ирена Христова
Всички услуги могат да бъдат закупени под формата на подаръчен ваучер.

А за актуална информация, промоции и събития следете Facebook страницата:

*Спонсорирана публикация

*******

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/