Авиокомпания остави пътниците си без багаж

Пътници по авиолинията София-Варна бяха неприятно изненадани снощи след пристигането си в морската столица. Оказало се, че на няколко човека куфарите липсват.

Една от пътничките пристигала в родния си град за празниците от Виена. Полетът от София със самолет на “България Еър” бил снощи в 19.45 часа. Всичко било нормално при качването, но не и при пристигането, пише varna24.bg.

“При пристигането си снощи се озовах на летище Варна без багаж. Оставиха ни буквално “по гащи”. Обещаха да разследват и да потърсят къде са ни куфарите. Поне пет човека имаше, които се озоваха в моето положение. Носех си зимни дрехи и обувки, официални тоалети за предстоящите празници, козметика, лекарства…Нямам идея дали ще намерят багажа ни. От летището не успяха да ми дадат смислено обяснение как е изчезнал багажа ни. Обещаха да разследват случая и да ни информират. От други пътници разбрах, че това не е единичен случай. Сега се налага да направя бърз шопинг тур, за да се снабдя с най-необходимото. Ами ако нямам пари?”, коментира възмутената дама.

*******
Спонсор на наградата този месец: logo-lechef

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Класик рали събира фенове във Варна

Кадър: Youtube

Взривиха хотел Астория на Златни пясъци (Видео)