in

Във Варна предстои финалът на Мис и Мистър Български ТОП лица

Национална модна агенция “Идея Прима” и Club Gatsby Lounge and Dance Ви канят на фешън емоцията на Варна – конкурсът за красота и европейски зрелища Мис и Мистър Български топ лица – 2017!

Събитието е предвидено на 22-ри декември, петък, от 23:00 часа в Club Gatsby Lounge and Dance – Варна. Това ще бъде 16-то издание на модния спектакъл Български топ лица.

Гласуването от страна на журито е явно, пред всички присъстващи, по шестобалната система. Резултатите се записват в протоколи. Журиращите в конкурса са спонсори от известни и реномирани фирми, естествено запазено присъствие, в така наречената “Комисия на честта”, имат и представители на варненските медии.

Събитието преминава в три тура – бански, официален и артистичен тур и се явява финал на модните изяви на варненската Национална модна агенция “Идея Прима” в около 40 града и курортни комплекса в страната. Платформата на конкурса е динамична, екстравагантна и извън клишетата и стандартите за единствена и нескончаема “разходка на модни закачалки”. Участниците са момчета и момичета, което осигурява баланс в интереса. Предвиден е и приличен паричен и предметен награден фонд.

Освен Мис и Мистър Bългарски топ лица, ще се проведе и конкурсът топ лица на Варна с варненски участници.


Съорганизатор и собственик на модните марки конкурси на сезона Мис и Мистър Български топ лица и Топ лица на Варна – 2017 е Национална модна агенция Идея Прима. За пореден път основен медия партньор на конкурса е и Нова Варна. Водещ и продуцент на конкурса е собственикът на агенцията – Димитър Увалиев.

Очакваме Ви на 22-ри, петък, от 23:00 часа в Club Gatsby на едно от най-различните модни събития в страната!

 

*******
Спонсор на наградата този месец: logo-lechef

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/