in ,

Иновативен детски център във Варна обучава децата с игри (Снимки)

Знаете ли, че най-доброто място за всяко дете е там, където усмивката изгрява, още щом прекрачи прага? Топла атмосферата, цветни стени, стаите отрупани с играчки, аниматори и учители те посрещат с усмивка и са готови за игра.

Съвсем на скоро Варна се сдоби с точно такова местенце – Детски център Талант Land, отвори врати на 3 декември. Изпълнен със светлина и усмивки, той каза „Здравей“ на всички малки приятели, които са готови за игри и забавления.

Много често родителите са затруднени в решението какво да правят със свободното време на своите деца, така че то да е забавно и ползотворно.

Решението е Талант Ленд. Най-новият детски център във Варна, подходящи за деца от 3 до 12 годишна възраст, има за цел чрез игри и забавления да помогне на своите малки приятели в ученето и творчеството.

Екипът на детския център се състои от опитни учители, които използват иновативни и интерактивни методи за забавления и познания.

Всяко дете е специално и притежава дар, който го прави различно и уникално и следва да му се даде възможност по естествен начин и в подходяща среда, да открие себе си и таланта си.

Именно заради това, Талант Land работи по методите на Мария Монтесори и Зайцев, като чрез специални техники се обръща внимание на всяко едно дете.
Системите съдържат методика, която следва различни начини на преподаване, пътища, по които да се достигне до всеки тип характер и до деца с различни нагласи и особености в ученето.

Детският център предлага разнообразие от уроци и занимания и гарантира, че никой малчуган няма да скучае и същевременно ще придобива нови знания.

Кое дете не обича Лего конструктори?
Освен за игри и развиване на фантазията, преподавателите на Талант Land използват любимото лего, за да обясняват на децата основите на създаването на анимационни филмчета и декорации към тях. А за на- малките приятели на детския център, са предвидени лего Дупло, с по-големи части, за тяхна безопасност.

Талант Land организира и творчески работилнички на различна тематика, подходящи, както за момичета, така и за момчета: „Аз съм моден дизайнер“и „Аз мога всичко“
Използват разнообразни техники за рисуване, филц, плетене и шиене.
Организират мастър класове по полимерна глина, скрапбукинг и фигури от балони.
Разнообразието е толкова голямо, с цел всяко дете да намери най-интересното занимание за себе си.

За бъдещите ученици на възраст от 5 до 7 години, Талант Land предлага предучилищна подготовка с използване на иновативно оборудване – интерактивна дъска, която прави процеса на учене по-интересен и спомага за задържането на вниманието на децата.

Всички ученици от 1-ви до 4-ти клас, могат да подготвят домашното си за училище с помощта на преподавателите от детския център.

Изучаването на език в ранна детска възраст е изключително ефективно, затова Талант Ленд предлага уроци по руски, английски и български език за деца от 3 годишна възраст. За да могат дори и най-малките ученици да разберат уроците, те се провеждат
под формата на игра.

Освен всичко това Детският Център осигурява:

-полудневна занималня за деца от 3 до 6 години
-лятна занималня
-почасово гледане
– виртуална реалност ( игри за ученици от 1 клас)

Организира тематични рождени дни и празници с много изненади и гарантирано забавление.

Талант Land е иновативно детско заведение и Ви гарантира, че винаги ще бъде интересно, уникално и различно! Оставете скуката пред вратата и открийте света на забавленията.

Посетете детския център на адрес: гр.Варна, ул.Христина Морфова 10

Телефон за контакт: 0895 89 58 34
Facebook страница:

Видео от откриването на Талант Land, загатва за приказната атмосфера:

*Спонсорирана публикация

*******
Спонсор на наградата този месец: logo-lechef

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/