in , ,

Подгответе колата си за големите студове и подарете надежда на дечицата от дом“Майка и дете“ Варна (Снимки)

Вдъхновени от духа на един от най-светлите християнски празници – Рождество Христово, Bosch Car Service Варна Мобил организират благотворителна кампания за събиране на средства в помощ на дом „Майка и дете“. През целия месец декември 5% от сумата на всеки ремонт, извършен в сервиза, ще бъдат дарени на Дома за медико-социални грижи за деца във Варна. Със събраната сума могат да бъдат зарадвани над 50 дечица с вродени или придобити увреждания, хронично болни и недоносени.

Всеки може да промени света към по-добро… с това, което може най-добре! – водени от този слоган, Bosch Car Service Варна Мобил правят именно това, което могат най-добре – грижат се за поддръжката, ремонта и обслужването на Вашия автомобил и същевременно се стремят да осигурят необходимите принадлежности и апаратура за малчуганите от дом “Майка и дете“. 

По този начин Вие също имате възможност да станете част от тяхната инициатива и да подарите усмивки на децата. Всичко, което трябва да направите, е при възникнал проблем с Вашата кола или нужда от смяна на консумативи, да потърсите тяхната помощ.

Освен, че ще се включите в благотворителната кампания, Вие ще получите професионална грижа за Вашия автомобил с гаранция за най- висококачествено обслужване.

Варна Мобил е фирма с повече от 15 години опит в сферата на автомобилите, а от 2007 година е официален партньор и представител на Robert Bosch GmbH. От тогава е сертифицирана и лицензирана като Bosch Car Service.

В Bosch Car Service Варна Мобил се извършват всички видове ремонти по Вашият автомобил, бус или камион. За да може да се обслужат по-голям брой клиенти и да се съберат повече средства, Варна Мобил препоръчват да се възползвате от услуги, чието изпълнение се реализира в по-кратък срок:

– смяна на масло и филтри
– смяна на накладки и дискове
– смяна на ремъци и ролки
– ремонт на ходова част
– водородно почистване на двигатели
– диагностика
– смяна на всички видове течности и консумативи (антифриз, спирачна течност, чистачки и др.)

За всички Вас, които вече са стегнали автомобила си за зимата и желаят допълнително да допринесат за събирането на по-голяма сума за закупуването на необходима скъпо струваща апаратура, в помощ на децата от дом “Майка и дете“Варна, в сервиза има поставена кутия, в която може да дарите сума по Ваша преценка.

Усетете Коледния дух и съживете магията в детските сърца.

За Ваше удобство, всички услуги се извършват след предварително записан час на тел:
0878 599 722

Адрес на сервиз Варна Мобил: гр. Варна ул.“Цоньо Тодоров“ (до входа на тролейното депо)
Facebook страница:

 

*Спонсорирана публикация

*******
Спонсор на наградата този месец: logo-lechef

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/