Във Варна се появи ново Fast Food заведение, което не си прилича с никое друго (СНИМКИ)

Както всички знаем, навсякъде във Варна е пълно със заведения за бързо хранене. Повечето от тях предлагат най-стандартни храни, приготвени набързо – дюнер, джоб, хот-дог и други.

Отскоро в кв.Левски отвори врати едно различно място. Неговото име е Belgo chips and grill. Влязохме да разберем какво ще ни предложат.

Като почитатели на месото, първото, което ни грабва погледа, са наредените на скара цвърчащи ребърца. Питаме собственикът „Кое е различното при тях?“.

„Технологията“ – отговаря той.

Всъщност, преди да дойдат тук, ребърцата се пекат на бавен огън, часове наред в специално обособен за това цех, подобно на известните барбекюта в Щатите. След като ги докарат, ги доизпичат на място – по този начин клиентът получава качествен продукт, без да се налага да чака дълго. Оказа се, че подобно качество на ребърцата се предлага само в някои топ ресторанти, но на доста по-различни цени, естествено. А за крехкостта на ребърцата говори фактът, че за тях дори не ви трябва да използвате нож, месото само се отделя.

Второто, което ни заинтригува и което 90% от хората обичат да си похапват, са… пържените картофки! Но те не са какви да е. Белго предлагат белгийски картофки (Pommes Frites), които се приготвят също по специална технология – на двойно пържене в специални белгийски фритюрници. Те стават хрупкави отвън и меки отвътре, а самият им вкус също е различен и доста по-апетитен от  бланшираните картофи. А в комбинация със специалния сос за картофки, стават неповторими.

Третият акцент, който ще представим, е “бурито-апетито”. Популярният мексикански сандвич се предлага както с пилешко, така и със свинско месо, в комбинация с  боб, ориз, домати, зеле, кисели краставички, лук, чеснов сос и лютив сос  по желание. Можете да избирате също според това колко сте гладни – предлага се голямо и малко бурито. Който и вид да изберете, ще се комбинира идеално с белгийските картофки.

И от скоро се предлага и другата звезда в семейството на сандвичите – Кесадия. Тя бързо се превърна в любима закуска особено на по-младите клиенти. Различава се от буритото не само с външния си вид, а и с това, че съдържа предимно месо, кашкавал, кисели краставички и лук.

Освен тези 4 премиум продукта, Belgo Chips and Grill предлага и традиционна скара, както и Лудогорско пиле на грил.

Всичко в менюто е прясно, вкусно и приготвено от сърце!

За още по-голямо удобство, заведението предлага възможност да се обадите и да поръчате храната си по телефона.

А Вие хапвате ли в Belgo Chips and Grill?

Можете да ги намерите на тел. 0877 898 994

Кликнете на снимката, за да видите точната локация:

*Спонсорирана публикация

*******
Спонсор на наградата този месец: logo-lechef

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Осъдиха жена от Аксаково заради трафик на хора

Бивши министри отиват на съд