in

Осъдиха жена от Аксаково заради трафик на хора

Варненският районен съд осъди 42-годишна жена от Аксаково за трафик на хора.

На обвиняемата е наложено общо наказание от 10 месеца лишаване от свобода, отложено с изпитателен срок от 3 години, съобщиха от районния съд за Нова Варна.

Подсъдимата се е признала за виновна по повдигнатите й обвинения в това, че през периода от месец септември миналата година до 2-ри юни тази година е набрала и използвала, в условия на продължавано престъпление, три отделни жени за развратни блудствени действия, изразяващи се в еротични масажи на клиенти в специализирано масажно студио във Варна.

Подсъдимата е осъществила набирането на всяка от трите жени, независимо от съгласието им, чрез обещаване на облаги – заплащане на определени суми от порядъка на 10-15 лева за извършен еротичен масаж.

И трите потърпевши, използвани за развратни действия в престъпната дейност на подсъдимата, са все лица, пострадали от трафик на хора.

Четиридесет и две годишната В. А. е с чисто съдебно минало до момента. Съдебният акт е окончателен и влиза в сила веднага.

*******
Спонсор на наградата този месец: logo-lechef

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Дамян Дамянов