in , ,

Coffee House в центъра на Варна пусна изкушаващи сандвичи за всеки вкус (Снимки)

Представяме Ви едно ново и интересно място в самия център на Варна – Coffee House.

С неповторимия си интериор, атмосферата в кафенето ни връща в 80те – плочи по стените, стари грамофони и касетофони и много други предмети, които още с влизането ще грабнат вниманието Ви, ще Ви накарат да се усмихнете и ще върнат приятни спомени при много от вас.

Любопитен факт е, че интересният дизайн не е проектиран предварително, а е плод на много последователни усилия. Голяма част от декорацията е подарък от приятели на заведението. Останалата част собственикът сам е купувал от различни магазинчета и пазарчета, след което сам е търсил идеалното място за всеки един от предметите.

„Влагам много любов и желание във всяко нещо, затова кафенето се получава толкова интересно и хората го харесват. Малките неща са от особена важност – те придават целия уют на едно място.“ – Споделя собственикът.

Чаша от любимото Ви кафе с фреш в топла и приятна обстановка – Това не е ли идеален старт на деня? А за да бъде още по-сладък, можете да допълните със страхотен десерт и всичко е перфектно!


А ако не сте имали време да хапнете, от съвсем скоро заведението предлага вкусни сандвичи по стара домашна рецепта, при това на изключително добра цена в Coffee House Kitchen. Свежите кулинарни предложения освен вкусни, са и здравословни. Така че следващият път, в който посетите Coffee House, не забравяйте да ги опитате! Можете да изберете между следните видове:

САНДВИЧ КОФИ ХАУС:
чабата, жарена шунка, моцарела, кис.краставички, айсберг, домати, млечен сос

САНДВИЧ НЕМО С РИБА ТОН:
арабска питка, риба тон, чедър, кисели краставички, айсберг, майонеза

САНДВИЧ ЧИКЪН:
чабата, пилешка шунка, чедър, маслини, кисели краставички, домати, айсберг, млечен сос

САНДВИЧ КАПРЕЗЕ:
чабата, домати, моцарела, песто
Кухнята се предлага всеки делничен ден от 8 до 18 часа и в събота до 14ч.

Освен за сутрешно или следобедно кафе, мястото е идеално и за pre-party, тъй като предлага голямо разнообразие от алкохол, както и различни промоции. Идеалното място, където да пиете по едно с компанията в Coffee House – Варна на сладки приказки, преди да отидете на бар или дискотека.

Дадохме Ви достатъчно причини да посетите това страхотно кътче в центъра на Варна и да се превърне в любимото Ви кафене.

Къде се намира? – ул. „Добри Чинтулов“ 18 (зад ИУ – Варна)
Кога мога да посетя? – Всеки ден от 7:00ч. до 00:00ч.
Телефон: 0878 887 839

*Спонсорирана публикация

 

*******
Спонсор на наградата този месец: logo-lechef

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/