in , ,

Защо е важно да почистваме двигателя на автомобила си и може ли това да ни спести излишни разходи

Ако напоследък забелязвате намалена динамика на вашия автомобил и ви се струва, че разхода на гориво се е увеличил, в тази статия може би се крие решението на този проблем, а  може и да предотвратите наложителна подмяна на скъпи части.

Замисляли ли сте се как изглежда двигателя на автомобила ви отвътре?
Вижте образно състоянието на главните му компоненти:

При работа всеки двигател с вътрешно горене отделя и изхвърля отработените газове. Ето затова вътрешната част на двигателя се замърсява и много често води до задръстване и блокиране променливата геометрия на турбокомпресора, запушване на катализатора и запушване на DPF филтъра, запушване на дюзи или инжектори
Тези щети след себе си носят и не малки разходи за ремонт и подмяна на скъпи части, а и влияят на намаляването на динамиката и покачването на употребата на гориво на вашия автомобил.
Основни причина за натрупване на въглеродни отлагания може да са ограниченията на скоростта, качеството на горивото и шофиране при ниски скорости в градски условия.
За да Ви спестят много излишни разходи и да Ви дадат възможност да се възползвате от пълния потенциал на Вашия автомобил, български специалисти създават машината Carbon Cleaner. Проектирали са я с оптимални параметри за пълна ефективност при декарбонизиране на двигателя и като нейни създатели, най-добре познават самия процес.


Carbon Cleaner или в превод Въглерод чистач е най-добрата технология в света, която почиства твърдите карбонови отлагания, които се образуват в двигателя Ви.

Декарбонизирането е процес на премахване на въглеродните отлагания от основни компоненти и системи на двигателя. Когато се добавят окси-водороден газ за процеса на горене в цилиндрите, гориво-въздушната смес става богата и по-чиста.

Процесът на почистване е известен още като сублимаия или изпаряване на въглеродни отлагания вътре в цилиндрите, при което биват доизгорени натрупаните въглеродни образувания в DPF филтър, клапани, сегменти, турбо, катализатор и цялата изпускателна система. По този начин въглеродните отлагания се изпаряват и излизат със изгорелите газове, а наслояванията от въглерод се премахват трайно.

Ефектите върху автомобила след карбон почистването са следните:
• Трайно премахване на въглеродните наслоявания
• Намаляване шума на двигателя
• По-бърза реакция в ниските обороти
• Драстично намаляване на вредните емисии и дим от ауспуха
• По-добър въртящ момент
• По-малко износване в двигателя
• Отпушване на DPF филтъра или катализатора
• Дори би могло да намали разхода на гориво, заради по-доброто уплътняване в мотора


Професионалният екип на Carbon Cleaner ще се погрижи за Вашия бензинов или дизелов двигател, както на лек автомобил, така и на джипове, мотоциклети, трактори и агро, строителна и земекопна техника, дизел генератори и плавателни съдове с общ работен обем до 30 000cc.

Запазете час за декарбонизиране на двигател на тел:

0878 599 722 за град Варна

Адрес: ул. „Цоню Тодоров“ 2, 9009 Северна промишлена зона

Carbon Cleаner може да посетите и във всички големи градове в България.

Повече информация и контакти за всяко населено място, където може да ползвате услугите на Carbon Cleаner може да намерите на сайта :

www.carbon-cleaner.com

Или на Facebook страницата :

Тук може да видите целия процес на водородното почистване:

*Спонсорирана публикация

*******
Спонсор на наградата този месец: logo-lechef

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/