in ,

Нов развлекателен детски кът отвори врати в сърцето на Варна. Почивка за родители, забавление за деца

Почивка за родители, забавление за деца!
Това вече не е просто мечта на всеки зает родител, а мисията на новооткрития детски кът „Ларго Кидс“.

Като част от познатия на варненци ресторант „Ларго“, детският развлекателен център предлага чудесна възможност за перфектното семейно забавление.

На площ от над 100 кв. м. са разположени две зали с впечатляващ интериор, играчки, детски аксесоари и игри. Ще ви посрещнат, разбира се, усмихнатите аниматори, които ще се погрижат вашето дете да прекара няколко часа в забавление, докато похапвате или просто пиете кафето си в ресторанта.

А за малките гости е предвидено специално детско меню с любими вкусотии, приготвени на място.

В Детски кът „Ларго Кидс“ може да отпразнувате рожден ден или специален повод на вашето дете и да изберете от няколкото тематични партита, както и да селектирате меню от детския кетъринг. Ако се колебаете в избора си, екипът на „Ларго Кидс“ ще ви предложи оригинални идеи и възможности, за да се превърне специалният ден на вашето дете в незабравим спомен.

Родителите, които желаят да са по-близо до детския кът, могат да се настанят в залата на втория етаж и гарантирано ще получат освен спокойствие, увереност че са близо до децата си, и перфектно обслужване.

За обяд или вечеря ресторантът предлага богат избор от традиционни италиански и български ястия, а ако сте решили да направите късна закуска, може да изберете вариант от новото бургер меню.

Едно от предимствата на „Ларго Кидс“ е работното време . Детският кът е на ваше разположение от 10.00 до 22.00ч. 

Амбициите на екипа на ресторант Ларго са „Ларго Кидс“ да се превърне в център за забавления, развиващи творческите и индивидуалните способности на всички деца от най–малки до 12-годишни. Всяка седмица ще се организират  детски работилници на различни теми, като родителите освен мечтаното свободно време ще получат и подарък сътворен от тяхното дете.

Локацията на Детски кът „Ларго Кидс“ е още едно предимство, което го прави предпочитано място за посещение.

Ларго Кидс“ ще намерите на втори етаж на ресторант Ларго на бул. Сливница 33 , хотел Черно море.

Повече информация и резервации може да получите на телефон 087 966 8888

Facebook  страница:

*Спонсорирана публикация

*******
Спонсор на наградата този месец: logo-lechef

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/