in ,

Ресторант в центъра на Варна с много нови изненади за клиентите си (Снимки)

Откритият през 2015 година европейски ресторант „LARGO“ се наложи като едно от предпочитаните места на варненици и гостите на града. 

Освен с модерната си визия, авангарден интериор и селектирано меню, ресторантът вече може да се похвали и с детски кът. „LARGO Kids“ се намира на втория етаж на заведението и дава възможност на родителите да си подарят няколко часа спокойствие, докато тяхното дете се забавлява.

Детски рождени дни, седмични работилници, ежедневни развлечения за най-малките и, разбира сe, специално подбрано детско меню. Всичко това в две зали с площ от над 100 кв.м. и работно време от 10.00ч до 22.00ч.

С какво ново още ще ви изненада ресторант LARGO?

  • Специална „Фитнес линия“ в обновеното меню, с грижа за любителите на здравословонто хранене и спорта. Прецизно подбрани продукти, като киноа, авокадо, зеленчуции и сьомга в перфектно съчетание.
  • Бургер меню – апетитни вариации на любимите бургери.
  • Нова селекция от вина.
  • Специални отстъпки и персонални оферти за именни дни , частни и фирмени партита.
  • Уикенд брънч меню на различна тематика. В часовете от 10:30 – 15:30 през уикенда е време за брънч. Традиционни и нетрадиционни предложения за късна закуска, приготвени на място.
  • Закрита зимна градина с капацитет над 80 места, комфортен интериор и изглед към централната улица.
  • Ежедневни обедни предложения за заети хора.
  • Ново меню, селектирано с внимание от Шеф-готвача.

В концепцията за новата 2018 година, разбира се, влизат и тематични вечери, специални гости от музикалния и танцувален бранш, кулинарни презентации, подаръци за всеки гост на ресторанта, специални промоции за спортни събития.
Домакините пожелават на клиентите си една успешна 2018-та година, изпълнена с празнично настроение с новостите на ресторант и бар LARGO.

Неслучайно ресторантът носи името LARGO, което означава широка (главна) улица. Това означава, разбира се, отлична локация и иновативни идеи за релакс и забавление! Както се казва: LARGO стайл!

Защото……Life is beautiful!

Телефон за резервации: 087 966 8888
Адрес: Бул Сливница 33, хотел Черно море.

*Спонсорирана публикация

*******

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/