in , ,

Най-новото заведение във Варна – една „Стая“ с две лица – THE ROOM Bar & Club (СНИМКИ)

А Вие чухте ли за новата стая на Варна?
Мястото, което предизвика тотален фурор сред всички, които го посетиха на „предпремиерните“ партита, бързо се превръща в любима локация на варненци.

За сега THE ROOM Bar & Club само загатва за всичко, което ни очаква, но на 19.01 ще вдигне завесата и ще покаже истинския си облик на взривяващо GRAND OPENING PARTY със специалното участие на DJ MASCOTA и Mc P Plamen Marinov. Очаква Ви екстравагантно шоу с Balan и невероятен спектакъл – парти, за което дълго ще се говори.

През деня атрактивният интериор на THE ROOM Bar & Club съчетава лукс, комфорт и стил, които предразполагат към дълги разговори с бизнес партньори и сладки приказки с приятели, придружени с чаша ароматно кафе, вкусен деликатес или друго предложение от авторското меню.

Всяка вечер обаче „Стаята“ придобива съвсем различен облик.
Зад пулта застава DJ, който нажежава обстановката и се грижи за настроението Ви, парти осветление следва такта на музиката и ви предразполага към танци, а ароматните кафета се заменят с авторски коктейли и бутилки качествен алкохол на специални цени.

Точно така – всяка вечер THE ROOM Bar & Club е завладян от клубна атмосфера и се превръща в една от топ локациите за всички почитатели на нощния живот във Варна.

Всеки ден от седмицата Ви очаква тематично парти. Различни DJ-и ще взривяват всички фенове на House музиката – House The Room Party, на ретро хитовете – The Retro Room Party, на R’n’B парчeтата – The Black Room Party и други любими музикални стилове. За да следите програмата и да не изпуснете Вашата вечер, задължително последвайте Facebook страницата:

www.facebook.com/TheRoom.Bar.Club

Освен на интериора и хубавата музика, е обърнато и специално внимание на всеки един детайл.

Интригуващо меню задоволява всички вкусови потребности с разнообразие от средиземноморска кухня, клубни сандвичи и още гурме изненади.

Авторски алкохолни и безалкохолни коктейли ще утоляват жаждата Ви и ще допълват приятното изживяване при всяко посещение.

Едни от най-добрите бармани в България изпълняват собствени рецепти за здравословни смутита със семена от чиа и други полезни съставки и това не е всичко. Насладете се на богатия избор и със сигурност ще откриете новото си любимо питие.

Като перфектно допълнение към всяка напитка може да прибавите и атрактивно наргиле с голям избор от вкусове и аромати. А всяка Неделя е посветена именно на наргилетата с The Shisha Room Party и 20% отстъпка от цената им.

Изненадите продължават. Докато Вие се наслаждавате на спокоен и приятен престой, Вашето дете може да се забавлява на няколко крачки от Вас. В непосредствена близост до бар THE ROOM, собствениците откриват и чисто нов детски кът специално за всички посетители с малки придружители. Много играчки, пързалки и други забавления очакват малчуганите.

Това прави заведението подходящо и за отпразнуването на детски рождени дни. Родителите ще могат необезпокоявани да си прекарат чудесно, далеч от шума, а децата да си спретнат щуро парти, без да пречат на никого. Може да бъдете спокойни, защото за тяхното забавление и сигурност ще се грижат усмихнати и отговорни аниматори.

THE ROOM Bar & Club е новото място за модерни хора с афинитет към вкусната храна, качествените напитки и не на последно място търсещи уют през деня и гарантирано забавление в късните часове.

Очакват Ви още много изненади, много партита и много настроение, а адресът е   ул. „Пирин“ до осветителен център „Габровски“.

Тел за резервации: 0896 87 60 87

За актуални промоции и програмата на всички партита може да следите     Facebook страницата :

*Спонсорирана публикация

*******

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/