Най-новото заведение във Варна – една „Стая“ с две лица – THE ROOM Bar & Club (СНИМКИ)

Реклама

А Вие чухте ли за новата стая на Варна?
Мястото, което предизвика тотален фурор сред всички, които го посетиха на „предпремиерните“ партита, бързо се превръща в любима локация на варненци.

За сега THE ROOM Bar & Club само загатва за всичко, което ни очаква, но на 19.01 ще вдигне завесата и ще покаже истинския си облик на взривяващо GRAND OPENING PARTY със специалното участие на DJ MASCOTA и Mc P Plamen Marinov. Очаква Ви екстравагантно шоу с Balan и невероятен спектакъл – парти, за което дълго ще се говори.

През деня атрактивният интериор на THE ROOM Bar & Club съчетава лукс, комфорт и стил, които предразполагат към дълги разговори с бизнес партньори и сладки приказки с приятели, придружени с чаша ароматно кафе, вкусен деликатес или друго предложение от авторското меню.

Всяка вечер обаче „Стаята“ придобива съвсем различен облик.
Зад пулта застава DJ, който нажежава обстановката и се грижи за настроението Ви, парти осветление следва такта на музиката и ви предразполага към танци, а ароматните кафета се заменят с авторски коктейли и бутилки качествен алкохол на специални цени.

Точно така – всяка вечер THE ROOM Bar & Club е завладян от клубна атмосфера и се превръща в една от топ локациите за всички почитатели на нощния живот във Варна.

Всеки ден от седмицата Ви очаква тематично парти. Различни DJ-и ще взривяват всички фенове на House музиката – House The Room Party, на ретро хитовете – The Retro Room Party, на R’n’B парчeтата – The Black Room Party и други любими музикални стилове. За да следите програмата и да не изпуснете Вашата вечер, задължително последвайте Facebook страницата:

www.facebook.com/TheRoom.Bar.Club

Освен на интериора и хубавата музика, е обърнато и специално внимание на всеки един детайл.

Интригуващо меню задоволява всички вкусови потребности с разнообразие от средиземноморска кухня, клубни сандвичи и още гурме изненади.

Авторски алкохолни и безалкохолни коктейли ще утоляват жаждата Ви и ще допълват приятното изживяване при всяко посещение.

Едни от най-добрите бармани в България изпълняват собствени рецепти за здравословни смутита със семена от чиа и други полезни съставки и това не е всичко. Насладете се на богатия избор и със сигурност ще откриете новото си любимо питие.

Като перфектно допълнение към всяка напитка може да прибавите и атрактивно наргиле с голям избор от вкусове и аромати. А всяка Неделя е посветена именно на наргилетата с The Shisha Room Party и 20% отстъпка от цената им.

Изненадите продължават. Докато Вие се наслаждавате на спокоен и приятен престой, Вашето дете може да се забавлява на няколко крачки от Вас. В непосредствена близост до бар THE ROOM, собствениците откриват и чисто нов детски кът специално за всички посетители с малки придружители. Много играчки, пързалки и други забавления очакват малчуганите.

Това прави заведението подходящо и за отпразнуването на детски рождени дни. Родителите ще могат необезпокоявани да си прекарат чудесно, далеч от шума, а децата да си спретнат щуро парти, без да пречат на никого. Може да бъдете спокойни, защото за тяхното забавление и сигурност ще се грижат усмихнати и отговорни аниматори.

THE ROOM Bar & Club е новото място за модерни хора с афинитет към вкусната храна, качествените напитки и не на последно място търсещи уют през деня и гарантирано забавление в късните часове.

Очакват Ви още много изненади, много партита и много настроение, а адресът е   ул. „Пирин“ до осветителен център „Габровски“.

Тел за резервации: 0896 87 60 87

За актуални промоции и програмата на всички партита може да следите     Facebook страницата :

*Спонсорирана публикация

*******

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Реклама
Leave a Comment

Последни новини

ВиК-Варна обяви за авария: Абонати във Варненско остават без вода до 20:00 ч.

От ВиК-Варна съобщават, че поради възникнала авария днес (8 май) без вода остават: -  абонатите…

преди 2 минути

466 кандидати за депутати от МИР03 Варна. Регистрираха се 31 партии (ПЪЛЕН СПИСЪК)

Стана ясно, че 466 кандидати от общо 31 партии и коалиции ще участват на парламентарния…

преди един час

Буря от емоции в „Ергенът“ тази седмица: Една от дамите ще се промъкне в леглото на Алек

Тази седмицата зрителите на "Ергенът" ще станат свидетели на невероятни изненади, съкровени признания и съдбоносни…

преди един час

Нарязаната с макетно ножче Дебора записа нова песен

След тежките изпитания, през които премина Дебора от Стара Загора животни изпитания, тя успя да…

преди един час

Това са всички имени дни през месец май (СПИСЪК)

През месец май много хора имат повод да почерпят за имен ден. В тази статия…

преди 2 часа

Иде Летен Никулден: Ето какво не бива да правим на 9 май

Утре (9 май) отбелязваме Летен Никулден. Той не е толкова популярен колкото Зимния Никулден (6…

преди 2 часа