Мъж от Бургаско нападна полицай

Снимката е илюстративна
Снимката е илюстративна

Снимката е илюстративна

Екшън между гражданин и полицията се е разиграл в град Средец, Бургаско.

На 11 януари около 22.30 ч. в Районно управление – Средец е получено съобщение за това, че в дом на ул. “Средна гора” № 30 в Средец се нарушава нощната тишина – установено е, че 41 годишния Н.И, съобщават от полицията.

Лицето е криминално проявен от Средец, Бил е във видимо нетрезво състояние, се държал неадекватно, като отказал да се съобрази с полицейските разпореждания и умишлено пречил на полицейските служители да изпълнят служебните си задължения.

Това наложило за задържането на Н.И. да се използват физическа сила и помощни средства / белезници/. При поставянето на белезниците, Н.И. продължил с агресивното си поведение, като нанесъл удар с ръка в областта на лявата част на главата на единия полицай, скъсвайки му левия пагон на униформеното облекло.

От удара полицаят получил повърхностно нараняване. Н.И. е задържан със заповед за задържане за срок от 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.

*******

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Снимката е илюстративна

Пиян и неправоспособен водач подкара товарен автомобил и катастрофира

Снимка: People's Daily/Fu Heng

Китайче, което върви 4 км всеки ден до училище, трогна хиляди в социалните мрежи със замръзналата си коса