in

Наградиха участниците в конкурса „Да украсим Варна за Коледа 2017“

Кметът на Варна награди участниците в конкурса „Да украсим Варна за Коледа 2017“. Проявата се организира за втора поредна година.

Участниците имаха възможност да изпращат снимки с коледна и новогодишна украса от своите жилищни сгради, фасади, тераси, дворове, междублокови пространства, търговски помещения, като кадрите бяха публикувани във фейсбук страницата „Да украсим Варна за Коледа“. Броят на харесванията определи победителите.

„Радвам се, че много хора се включиха в тази инициатива, която е част от усилията ни да променяме Варна и да я правим по-красива. Благодаря на всички участниците за личното отношение и споделената кауза. Прекрасно е, че ни направихте съпричастни с топлината и красотата на Вашите домове, офиси, административни сгради и дори кътчета от детски градини“, каза кметът.

Почетни плакети получиха победителите – Медицинският университет „Проф. д-р Параскев Стоянов“, в категория „Институция“, и Нели Бориславова – в категория „Индивидуални участници“. Награди имаше и за всички останали – Учебен център „BELL Education”, Детска градина „Ран Босилек“, в с. Тополи, Народно читалище „Отец Паисий 1934“, Професионалната гимназия по текстил и моден дизайн, Гранд МОЛ, Детска академия „Векторче“, МОЛ Варна ЕАД, Пламен Градев, Христо Христов, Нели Бориславова, Христо Събев.

*******

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Дамян Дамянов