in ,

Новата система за резервации в заведения JustBook стана хит не само във Варна, но и в цяла България (СНИМКИ/ВИДЕО)

JustBook.bg е новият модерен начин за резервиране на места в любимите ви заведения.
От представянето и във Варна на 12 август 2017 досега платформата се разширява значително и работи на територията на 4 града – София, Варна, Пловдив и Русе, като тенденцията е експанзията да продължи и да завладее цяла България.

Резервацията в JustBook се извършва много бързо – в 3 стъпки:
1.Избери заведение  2.Избери маса  3.Направи резервация.

За JustBook – Варна можете да избирате между различни барове, ресторанти и дискотеки, като някои заведения предлагат допълнителни екстри за резервиращите:

– Също както при резервация в киното, можете да видите цялата схема на масите в заведението и да изберете тези места, които най-много ви допадат;

– Можете да видите реална снимка на масата и нейното разположение, ако заведението е предоставило такава;

А ако не сте сигурни къде ви се ходи тази вечер, JustBook има цяла страница „Събития“, която позволява на клиента лесно и бързо да се ориентира и реши кое събитие да посети.

Друга категория на платформата е „Оферти“, където можете да откриете различни отстъпки от крайна цена в заведенията, промоции, комплименти или други специални предложения. Не пропускайте да проверявате офертите преди да резервирате своята маса!

Програма лоялност:  https://justbook.bg/loyalty-program Стимулира ви да излизате повече и да се наслаждавате на изкушаващи комплименти от заведенията. За разлика от телефонната резервация, където не получавате абсолютно нищо в замяна, JustBook ви възнаграждава за вашата лоялност!

С всяко излизане с резервация през JustBook печелите точки, с които можете да „закупите“ артикул от заведението. Също така можете да препоръчате платформата на приятел, след което и двамата печелите точки!

В края на Ноември JustBook пуска иновативна за България услуга, която позволява на клиентите да заплатят капаро онлайн с дебитна/кредитна карта от уюта на своя дом – без да е нужно да ходят до съответното заведение, спестявайки време, усилие и дори средства!

От потребителска гледна точка платформата просто НЯМА недостатъци.

А какво предлага тя за самите заведения?

Представете си за момент, че клиентът идва до вашето заведение, отваря книгата за резервации и сам си вписва дата/час на посещение, името и номера. Това вече е реалност!

Платформата свързва информацията, подадена от клиента, директно със софтуера за настаняване, който използват заведенията!

JustBook е новата дигитална книга за резервации, която крие множество предимства за заведенията:

  • Приемане на резервации онлайн 24/7/365, системата не спи :).
  • База данни и статистики за вашите клиенти.
  • СМС платформа за потвърждаване на резервации
  • Приемане на капаро онлайн.
  • Нови иновативини предложения за реклама чрез платформата

JustBook няма аналог в България. Дори в световен мащаб няма платформа, която позволява избирането на точно място в интериора на заведението.

Екипът на JustBook ни уверява, че иновациите не приключват тук – предстоят още нови и интересни предложения.

Основателят – Георги Димитров – споделя с нас:

“В една прогресираща среда промяната е неизбежна. Нашето желание е да променим остaрелия метод  на работа на заведенията и да ги накараме да повярвят в модела на бъдещето. Предстои ни още много работа и усилие докато успеем да постигнем нашите крайни цели, но се гордеем с постигнатото до момента” 

Повече информация за сайта: https://justbook.bg/how-justbook-works

 

*Спонсорирана публикация

*******

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/