in

Варненски магазин: Понякога се случва в пълнения ни пипер да има червеи

Снимка Фейсбук

На интересен дебат в социалните мрежи се натъкна репортер на „Нова Варна“. Гражданка предупреждава за заведение в града, в което предлагали пълнени пиперки с ориз, гарнирани с… червеи.

В поста си във фейсбук жената призовава приятели и познати да споделят, „за да могат  да се вземат мерки и да започнат да се спазват норми, подходящи за подобен тип „заведение“, където се хранят ежедневно стотици хора!!!“

Варненката разказва, че преди броени дни попаднала на нелепа ситуация. Заедно със своя колежка решила през обедната почивка да се нахранят в близък до работното им място магазин. От топлата витрина избрали пълнени пиперки с ориз и седнали да обядват.

Жените обаче останали твърде неприятно изненадани, когато от една от пиперките се показал „голям, гнусен, тлъст червей“, с размер колкото кутрето на обядващите.

„С цялото ми уважение, правила съм пълнени пиперки и знам, че няма как да не се види подобно по размери нещо, ако продуктите се МИЯТ!“, продължава в поста си възмутената варненка.

По думите и колежката и поискала да говори с управителя, но той бил зает. В крайна сметка от персонала решили да върнат парите за закупеното ястие в размер на 1,10 лв.

Възмутени, малко по-късно двете жени решили да се свържат с управителя на магазина чрез интернет, където получили още по-нелеп отговор, който е също е копиран и публикуван във фейсбук.

„Нова Варна“ реши да предостави съдържанието на отговора, като пропусне името на магазина. Ето и част от него без редакция:

„Здравейте, молим Ви приемете нашите извинения за неприятната ситуация. Понякога се случва в пипера, който получаваме, да има червеи. В никакъв случай не е умишлено. Молим Ви да приемете нашето извинение и да заповядате утре в магазина ни…, за да получите 5 пълнени пиперки, в знак на извинение. Ние ще предупредим колегите в магазина да ви очакват…“

Коментарите под поста са разнопосочни. Някои предлагат да се обърне внимание на Комисията за защита на потребителите, а други изразяват солено чувство за хумор. Един от коментиращите  дори възкликва: „Тва си е като томбола.
Намери двуметров червей в пиперката си и спечели още 5 безплатно!“ „В някои държави си е деликатес ! Направо си е гурме !“, коментира друг нашенец още по-шеговито.

*******

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/