in ,

Варненци горят до 3000 калории за 30 минути в иновативен спортен клуб. Разкрихме тайната

Кой е най-бързият начин за постигане на невероятно тяло? Може би Пълна промяна? Неее… Отговорът е в редовното изпълняване на кардио упражнения, които изтриват като с гумичка заоблените бедра и закръгленото коремче.

Само че, много от нас нямат достатъчно време да тренират интензивно и воля да спазват стриктна диета, а и как да се отречем завинаги от така любимите, но калорични вкусотии.

Нов иновативен спортен клуб във Варна обаче ни предлага решение.
Съвсем на скоро чух за откриването на Happy Life – slim & shape club – интересна зала с иновативно оборудване, което обещава бързи резултати – до 3000 калории за 30 минути. Невероятно, нали?

Възможността да спестя време и то не за сметка на ефекта, провокира любопитството ми и така попаднах на сайта www.happylifebg.com
Хмм… интересно. Оборудването на залата не може да се сравни с нищо познато от обикновена фитнес зала. Оказва се, че това са възможно най-модерните уреди за упражнения от ново поколение.

След като прочетох подробното описание за всеки от тях разбрах с какво, освен с визията си, са толкова различни и как е възможно да се постигнат обещаните резултати за толкова кратко време:
Тайната на ефективната терапия е използването на вакуум за увеличаване изгарянето на мазнините. Въздейства се върху по-дълбоките слоеве на кожата, където се натрупват най – големи количества мазнини – бедрата, седалището, кръста и корема – най-проблемните зони на всяка жена.
Освен с вакуум, уредите стимулират оформянето на фигурата с инфрачервени лъчи, арома и хромо терапия. Комбинацията явно прави чудеса с премахването на целулита, резултатите на кантара и цялостния външен вид на тялото. Спечелиха ме! – отивам.

Адресът е Варна ул. „Тодор Пенев“ 7 кв.Победа, има къде да се паркира – чудесно.
Входът е контролиран и могат да ти отворят само от вътре – Доста полезно, няма да се притеснявам за личните си вещи.
Позвъних – отвориха ми и Ехаа… е точният израз. Супер модерна и едновременно уютна атмосфера. Е, пригласих се в спортен екип и съм готова да горя калории.

Облякоха ми специален екип, с който ще ме вакуумират за уредите и любезните момичета от Happy Life – slim & shape club започнаха да ме запознават с функциите им и как мога да ги настройвам, спрямо моето темпо.

Всъщност, работата с всеки един от тренажорите е изключително лесна заради интуитивното меню. Има няколко програми съобразени с възможностите както на начинаещи, така и на активни спортисти. По време на тренировката можеш да измерваш разстоянието, продължителността, скоростта и изгорените калории.

Започнахме с Body Shape – наподобява бягаща пътека затворена в капсула, от кръста на долу. С менюто можеш да си настроиш скоростта, силата на вакуума , и температурата на инфрачервената лампа, пуснах си и арома терапия. В момента, в който се включи вакуума усещаш, че нещата наистина се сериозни. Макар да бях на ниска скорост, ми костваше доста усилия да си вдигам краката за всяка крачка, а топлината допълнително нажежаваше обстановката. Ето как се горят калории – усещането е все едно тичаш по пясъка и то на температура от 50 градуса.

Потвърдиха ми, че с всяка една тренировка може да изгориш до 3000 калории само за 30 минути, в зависимост от програмата – вече определено им вярвам.

Продължихме с INFRASHAPE HORIZONTAL – затворен в капсула велоаргуметър, само че въртиш педалите в легнало положение – много удобно и не натоварва кръста. Той отново работи с вакуумна технология, инфрачервено отопление и колагенова лампа. Пред себе си имаш „Виртуален джогинг тренажор“ – можеш да тренираш в Сан Франциско, Лос Анджелис и други интересни места с виртуална обиколка на града, да си провериш Facebook профила и да гледаш видеа от You Tube – 30 минути минаха неусетно.

Следващия уред е Rollshape – иновативна технология за миофасциален масаж или лимфен дренаж. Това е уреда, който ще пребори и най-упорития целулит – Не може да се опише, трябва да се пробва.

След такава ефективна тренировка, как Ви звучи една несравнима Спа процедура, с която продължаваш да гориш калории докато си почиваш ? – Дааа….

В екзотична обстановка, наподобяваща Хавай, се насладих на Active Slim 6in1– СПА ОБОРУДВАНЕ ЗА НАМАЛЯВАНЕ НА ЦЕЛУЛИТА И ЗАГУБА НА ТЕГЛО

Удобното легло комбинира електрическа стимулация, инфрачервена сауна, въздушно налягане и лимфен дренаж – усещането е невероятно отпускащо, трудно е да останеш буден. Масаж на цялото тяло с много приятна температура и едновременно отслабваш– чудесно.

Обясниха ми и за In Body анализаторът, който за по-малко от 20 секунди анализира състава на тялото – не само общия обем вода, мазнини, белтъци, минерали, но също така и процента на телесни мазнини, разпределение на мускулатурата и баланса на водата в тялото.

Много е мотивиращо, защото можеш да следиш всички промени, които се случват в тялото ти след всяка тренировка.

Аз ставам редовен посетител на Happy Life – slim & shape club, и определено Ви препоръчвам и Вие да опитате.

Може да си запазите час на тел: 0879 660 770 и да ги посетите на адрес: Варна ул. „Тодор Пенев“ 7
Повече информация за уредите и актуални промоции може да намерите на сайта: www.happylifebg.com
Или да последвате Facebook страницата:

*Спонсорирана публикация

*******

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/