Категории: България

Българска компания смаза рейтинга на бизнеса с криптовалути

Реклама

Българска компания доказа, че има много по доходни бизнеси от криптовалутите. Разбира се това е AMAZON и професионалното търгуване в него. /Компанията е позиционирана във Варна и за последната 1 година се е разраснала от 6 човека до 40 човека персонал, като е увеличила търговският си оборот над 30 пъти/ 

Венцислав Сивов (главен търговски директор) коментира пред медията:

„Докато много хора се насочват към несигурните крипто инвестиции, ние имаме 100% възвращаемост на инвестицията за година и то с нулев риск“

Докато се чудите дали Биткойн може да е балон , който да се спука , FBA Амазон е сигурен бизнес. Напоследък има забележима промяна в разговорите, които съм имал с предприемачи , които са преминали от електронната търговия и странични бизнеси към инвестирането в Bitcoin и други криптовалути. Макар че има широка дискусия, че blockchain (технологията зад Bitcoin) е бъдещето на парите и финансите, има много по-малка дискусия – или да кажем, допускане, че сегашното състояние на крипто валутите е балон.

Всеки уважаващ себе си инвеститор би разгледал възможностите за инвестиции в Амазон, чрез FBA

Невероятно е, че толкова много от нашите приятели и колеги, които са направили стотици хиляди и дори милиони чрез FBA, сега се фокусират върху този растеж и влагат парите си в крипто валутите, вместо да удвоят електронната търговия с AMZ.
Много успешни продавачи ми казаха, че са променили фокуса си върху крипто валутите, защото е по-трудно да печелят пари от „Амазон“, заради растящата конкуренция. Моят въпрос е – „Защо не разширите бизнесът си в FBA Europe?“, но разбира се, аз съм малко предубеден.
Независимо от това, ако погледнем историята на икономическите балони, има ясен и последователен модел, който се повтаря – балоните се пукат и хората губят много пари.
Докато не мисля, че изследването на крипто валутите е лоша идея (дори аз самият започнах да го правя), със сигурност не бих препоръчал на всеки продавач да изостави плановете си за FBA в полза на това, което по същество е нова форма на онлайн хазарт.

Икономически балони: Историята се повтаря.

Балоните са много привлекателни, защото включват масивен растеж и вълнуваща волатилност. Важно е да запомните, че в крайна сметка повечето цени ще паднат драматично и често по-бързо от покачването си.

Ако една монета нарасне с 400% за месец и вие сте я закупили на половината на този растеж , стойността й съвсем лесно може да падне с повече от 400% дори само за един ден. Това важи особено за тези хора, които се включват в по-късен момент в играта (какъвто е сегашният). В даден момент тези пари са лесни за печелене , но трябва да бъдат разглеждани по-скоро като спекулация от колкото като нещо стабилно.

При желание да научите повече за успешният бизнес модел, може да се свържете директно с Венцислав Сивов който любезно предостави координатите си: 0876 799 333 vencislav.sivov@gmail.com

*******

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Реклама
Leave a Comment

Последни новини

Мъж в България живял с трупа на жена си дни наред: Не искал да се разделя с нея

Стана ясно, че снощи в апартамент в кв. "Сарая" в Сопот е открит полуразложен труп…

преди 4 минути

Заради момиче: Мъж е стрелял по двама младежи край Перник

Стана ясно, че двама младежи са били простреляни в село Мещица, област Перник, в нощта…

преди един час

Мъж почина по време на полет от България за Ливърпул

Пътник е починал по време на полет от България за Ливърпул, принуждавайки самолета да се…

преди 2 часа

Силна магнитна буря обхваща Земята до часове

Очаква се магнитна буря да обхване Земята на 25 септември. Според учените пикът на събитието…

преди 2 часа

Мъж е с опасност за живота, след като се би със свой роднина в Казанлъшко

На 21 септември в 21:55ч., в РУ-Казанлък е получено съобщение за сбиване в казанлъшкото с.…

преди 2 часа

Обявен е конкурс за 337 войнишки длъжности във военните формирования на Сухопътните войски

От пресцентъра на Министерството на отбраната на Република България информират, че е обявен конкурс за…

преди 2 часа