in

Разпродават на търг материали от отчуждени сгради по изграждащия се бул. „Левски“

Община Варна разпродава материали от отчуждените сгради по трасето на изграждащия се бул.”Левски”. Обявата е публикувана в официалния сайт на местната администрация.

Материалите са добивани при разрушаване на обектите в новата част на булеварда между улиците ”Подвис” и ”Девня”. Очакваните приходи са за минимум 116 000 лева, според обявените първоначални тръжни цени.

Материалите се продават по участъци. Зоните са 4, като най-висока първоначална цена е обявена за участъка от бул. „Владислав Варненчик“ до бул. „Девня“ – 35 908 лева. На 33 180 лева са оценени материалите в участъка от бул. „Цар освободител“ до бул. „Сливница“.

Наддаването за материалите в участъка от ул. „Хризантема“ до бул. „Цар Освободител“ ще започне от 30 929 лева, а най-ниска първоначална цена е сложена за останките от сгради в района от бул. „Сливница” до бул. „Вл. Варненчик” – 15 820 лева.

Търговете ще са с явно наддаване и ще се проведат на 20 февруари от 9.30 часа в сградата на Община Варна. Стъпката за наддаване ще е 10% от началната цена за всеки от участъците.

 

*******
Спонсор на наградата този месец: logo-promocheck

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/