in

Преди 2 години на тази дата – нелепо убиха Карлос в плевенска дискотека

Две години зад решетките  произнесе окръжният съд в Плевен за 49-годишния Маню К„ който уби по непредпазливост Кирил Д„ на 37 г. преди точно 2 години на тази дата.

На 13 февруари 2016 г. Кирил придружавал три еротични танцьорки за участие в плевенската дискотека „Анаконда*. След солидна почерпка, понеже бил бивш стриптизьор, той решил на свой ред да потанцува. Но залитнал и се строполил върху витрина с напитки. После станал и се запътил към управителя, за да разбере какво дължи за счупеното. Уговорили се, но след това Кирил без видима причина се обърнал и дръпнал за якето Маню – клиент на заведението, който седял сам на бара.

Намесил се друг клиент на дискотеката, който дръпнал Кирил настрана. Маню обаче отвърнал на агресията, като ударил нападателя с юмрук в лицето. Кирил паднал на земята и си ударил лошо главата. По-късно починал в болницата. Експертизи доказват, че смъртта му е настъпила вследствие черепна травма след удара. Маню направил пълни самопризнания и делото е приключило по бързата процедура.

Източник: Труд

 

*******
Спонсор на наградата този месец: logo-promocheck

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Дамян Дамянов