in

Търновчанин тръгва за Дубай по бизнес и изчезва мистериозно

Търновец тръгна за Дубай по бизнес дела и изчезна мистериозно.

Вече три месеца от 45-годишния Юрий Байрактаров няма ни вест, ни кост, а след подаден сигнал от близките му той е обявен за международно издирване от Интерпол.

За това разказа пред Нова телевизия сестрата на изчезналия Евгения Байрактарова.

Всичко започва на 12 ноември 2017 г. когато Юрий заминава за арабската държава. Той има редовен международен паспорт, двупосочни билети и пътува със самолет по директната линия София – Дубай. След като повече от седмица не се обажда на близките си, те подават сигнал в полицията за изчезването му.

Установено е, че мъжът е използвал за последно интернет от телефона си на 26 ноември, след което следите от него окончателно се губят.

В сайта на Интерпол изчезналият търновец е записан като Юрий Тодоров Байрактаров от град Килифарево. В профила на Байрактаров във Фейсбук месец и половина преди изчезването, той е публикувал снимка на вероятно летището в Дубай с текст: „Малко на моренце”. А на въпрос на един от приятелите си „Нали щеше да хващаш друга посока?” той отговаря: „Инцидентно смяна на посоката.”

Пред свои познати в дните преди да замине на 12 ноември, Юрий обяснявал, че отива в арабската държава по бизнес дела. Преглед на постовете му във Фейсбук пък показват, че само за 2017 г. той е ходил най-малко 4 пъти в Дубай и е публикувал снимки оттам.

*******
Спонсор на наградата този месец: logo-promocheck

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Дамян Дамянов