in ,

Parkmart – Новото бижу във Варна с уникални премиум продукти (СНИМКИ)

На 14 февруари Parkmart отваря собствено пространство, изпълнено с качествени селекции от хранителни продукти, стоки за дома и биоразнообразие.

Концепцията на магазина е адаптирана към изключителните стойности, стратегирани и ясно изразени не само в продуктово портфолио, но и в цялостната атмосфера.

Разположен в перфектен район, в близост до морската градина, на площ от 2000 кв. м. и обособен с широки паркоместа и зони за забавления, Parkmart предоставя не просто избор, а и нов вид преживяване. Природата е основен акцент в интериорите на магазина, а декорите са стилизирани в модерен градски микс.

За да усещаш качество. Да изграждаш стил. Да се усмихваш.

Нашата мисия е винаги да разполагаме с широк диапазон от висококачествени маркови артикули, с които да задоволим различни желания и вкусове. И докато го правим, да те караме да се наслаждаваш на всеки миг в това пространство.

Добре дошъл в Parkmart – Premium Supermarket!

Плодове и Зеленчуци
В тази зона ще откриеш богато разнообразие от традиционните и екзотични продукти. Винаги свежи, здравословни и в перфектен вид.

Млечни продукти
Разнообразие от изявени млекопроизводители и брандове, представени с цялостното си продуктово портфолио.

Месо
Висококачествено българско свинско, пилешко и телешко месо, с уникални селекции, 28-дневно зряло телешко месо, което може да откриете единствено при нас, както и различни видове месни деликатеси и колбаси.

Риба
Богат асортимент, както от пресни, така и от охладени риби и морски дарове.

Алкохол
В тази зона ще откриете широка гама алкохолни напитки, концентрати и любими етикети и лейбъли, а винената листа впечатлява с избор и разнообразие от различни продуктови селекции и райони.

Le Plaisir de vivre („Радостта от живота“)
При нас ще намерите Гурме продукти от реномирани европейски производители. Селекцията ни включва най-известните представители от всяка държава, но за любителите на нестандартни вкусови комбинации има иновативна палитра и Органик линия. При подбора на предлаганите продукти спазваме следните принципи: естествени храни, натурален вкус, колкото е възможнo по-малка термична обработка, къси срокове на годност, ниско съдържание на мазнини и обогатени продукти: с Омега 3, с витамини, с минерали или със запазени зародиши.

Фреш Бар
Още на входа ще те посрещне зона, в която да се насладиш на прясно изцедени плодови и зеленчукови напитки, както и на голям избор от плодови салати и десерти. За пълен детокс.

Разполагаме с голяма Био зона, както и такава с руски и украински продукти.


Liquor&Tobacco
е обособен магазин за ценители, предоставящ вискокачествени напитки, пури и тютюневи изделия в специални селекции. Също така и безупречни професионални консултации от нашите служители.


На 14.02., сряда – празникът на виното и любовта – заповядайте на дегустации на отбрани вина, колагенова вода, бонбони и шоколади, суши и др.

*Бул. Приморски парк II 482 – Пикадили парк. Очакваме ви.

*Спонсорирана публикация

 

*******
Спонсор на наградата този месец: logo-promocheck

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/