Идеята зад Parkmart – Ето какво да очакваме от тях (СНИМКИ)

На 14 февруари с освещаване официално отвори врати супермаркет Parkmart. Клиентите имаха възможност да дегустират подбрани деликатеси и напитки, предлагани в магазина.

Ето какво споделиха създателите на марката:

  • Разкажете на читателите за бранда Parkmart. Как избрахте името?

– Идеята за името се роди покрай локацията на магазина – парка на гр. Варна, а именно Морската градина. А mart идва от американското съкратено название за супермаркет. С две думи Parkmart е Супермаркет в парка.

  • Има ли други обекти в страната, какво ви провокира да въведете тази концепция?

-Това е първият обект както във Варна, така и за страната. Провокира ни това, че Варна имаше нужда от магазин, който да предложи висококачествени селектирани стоки на едно място. Екипът ни продължава да подбира такива и портфолиото ни ще се увеличава. За момента Parkmart няма еквивалент.

  • Планирате ли отваряне на още обекти във Варна или в страната?

-Защо не, ако видим увеличаване на търсенето и потенциал в създаването на верига.

  • Какво по-различно могат да открият потребителите в Parkmart?

-Стараем се да предлагаме освен високо качество, и богато разнообразие от традиционни и екзотични продукти. Например, само при нас можете да намерите бели аспержи. Също много интересен е щанда на веригата Le Plaisir de vivre, който предлага най-висококачествените сирена и колбаси от Европа.
Рибния щанд е богато зареден с качествени риби и морски дарове.


В зона Месо освен добре познатите меса предлагаме зряло 28 дни телешко месо, което се предлага за първи път в супермаркет в гр. Варна. Планираме и да направим отделен щанд за охладени и замразени пилешки, агнешки и телешки меса, които ще бъдат уникални за града ни. Например известното телешко месо порода Блек ангъс. Или прочутото японско телешко “Кобе” , което е като ролс-ройс на червеното месо — най-луксозният стек в света.
Акцент е и обособения магазин Liquor&Tobacco за ценители, предоставящ вискокачествени напитки, пури и тютюневи изделия в специални селекции. Също така и безупречни професионални консултации от нашите служители.
Нашата мисия е, винаги да разполагаме с широк диапазон от висококачествени маркови артикули, с които да задоволим различни желания и вкусове.

  • Какви според вас са първите впечатления, които са предизвикани у потребителите, които вече ви посещават?

-Клиентите ни споделят, че са впечатлени от огромния избор на висококачествени стоки на приемливи цени. Също така и от приятната обстановка. Природата е основен акцент в интериорите на магазина, а декорите са стилизирани в модерен градски микс.
Държим на високото качество, на компетентното и добро обслужване и искаме клиентите да останат доволни.

  • Каква е политиката Ви спрямо промоциите – на какви периоди и как точно ще бъдат анонсирани промо продуктите ви?

-Промоционалните продукти са ясно обозначени с червен етикет. Планираме и брошура в едноседмичен период, но не в познатия от другите супермаркети формат.

Адрес: гр. Варна, бул. „Приморски парк II 482“ – Пикадили парк.

https://www.facebook.com/parkmartmkt/

https://www.instagram.com/parkmart_official/

Видео и още снимки от откриването на Parkmart:

*Спонсорирана публикация

*******
Спонсор на наградата този месец: logo-promocheck

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Намериха мъртви телата на българско семейство в ЮАР

РИОСВ поиска нещо важно от Портних