Намериха мъртви телата на българско семейство в ЮАР

Българин, който е подсъдим по обвинения за измами с кредитни карти, е бил екзекутиран в Южна Африка заедно със съпругата си, също българка, пише местният Herald Live, преведено от БЛИЦ.

Трагедията е станала в дома им в Кейптаун. Според източници на полицията Анжело Димов (50) и жена му Неси на 47 (според други източници Незабравка) Пеев са били екзекутирани в мафиотски стил с изстрели в главите.

Лаптопите и мобилните им телефони били откраднати. Двамата имат шестгодишна дъщеря, която за щастие е жива. Адвокатът на българина Уилям Бут в момента се грижи за момичето. Съседи на българите казват, че не са чули нищо в нощта на убийството, кучето също е било застреляно. Пеева работила в ресторант, приготвяла кейкове за рождени дни и сватби.

Тя работила в Нюландс, преди да срещне Димов. Семеен приятел разказва, че бизнесът й бил успешен, но тя не знаела нищо за деянията на съпруга си. Димов има също така 27-годишен син от първия си брак, който бил в барака в двора на къщата и също не е пострадал от нападението. Синът обаче бил сериозно ранен при катастрофа през декември и дори бил известно време в кома, след това се прибрал в България за да се възстанови.

Приятел на българката казва, че тя нямала много контакти в Кейптаун. Според нейни близки, екзекуцията е свързана с негови дейности от престъпен характер.

 

*******
Спонсор на наградата този месец: logo-promocheck

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Разбиха дом във “Виница” за 50 лева

Идеята зад Parkmart – Ето какво да очакваме от тях (СНИМКИ)