Райското кътче за яхти Булпорт във Варна се разраства (СНИМКИ)

Още 30 места на вода за моторни и ветроходни яхти са открити след инсталацията на новия понтон в пристанището на Булпорт логистика. Така общият капацитет за плавателни средства, съхранявани във водата, става над 50 броя.

Булпорт логистика АД, част от Индустриален холдинг България, се намира в Пристанищния комплекс в Южната промишлена зона на Варна. Особено впечатление прави тихата обстановка – поради разположението си в акваторията на Варненското езеро, водите там са изключително спокойни и собствениците няма да се притесняват за любимите си плавателни средства при буря или други неподходящи метеорологични условия.

Пристанището със специално предназначение е с двойна охрана 24 часа в денонощието – освен от физически охранители, мястото се наблюдава и с видеокамери, което допълнително спомага за спокойствието на собствениците относно сигурността и безопасността на съдовете.

Достъп до ток и вода има на всяка лодкостоянка, а освен това мястото предлага възможност на клиентите на Булпорт Логистика да извършват всякакви ремонти на яхтите си, както и да ги боядисват. Фирмата разполага и с хале за зимуване и възможност за изграждане на малки плавателни съдове в производствените халета, което е допълнителен плюс в бранша.

Собствениците, които желаят да съхраняват яхтата си извън водата, могат да използват и стелажно оборудване с капацитет за съхранение 20 бр.

Мястото предлага и слип за спускане и повдигане на яхтите във и от водата.
Сред съоръженията, с които разполага Булпорт логистика АД, е и форклифт, който може да вдига яхти с тегло до 10т.

Също така пристанището разполага с паркинг, както и с безплатен Wi-Fi достъп за всички гости.

Всеки собственик, сключил договор с Булпорт Логистика АД, получава специален пропуск, който му осигурява достъп до пристанището. Това допълнително гарантира стриктния контрол на обекта и безопасността на яхтите.

Хелинг за ремонт на плавателни съдове с дължина до 60м. и тонаж до 1500 тона е още едно изключително важно и удобно съоръжение за всеки, използващ услугите на фирмата.

На разположение на всеки наемател е и новоизградена беседка с барбекю. Спокойната атмосфера предразполага към приятни моменти с компания край скарата, само на метри от любимата яхта. Фирмата се старае да добавя допълнителна стойност за своите клиенти, увеличавайки броя и качеството на предлаганите услуги.

Сухоземният подход към пристанището на Булпорт Логистика АД се намира под Аспарухов мост през входа на „Булярд корабостроителна индустрия“ АД (бившата „Варненска корабостроителница“)

За повече информация:

http://www.bplogistics.bg/

тел. +359 885 426 161

*Спонсорирана публикация

*******
Спонсор на наградата този месец: logo-promocheck

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Кадър: НОВА

Приеха близначета в болница в Пловдив, предполага се, че са бити (Видео)

Безплатни прожекции на хитови български филми в Шумен