in ,

Ресторант от ново поколение във Варна предлага All inclusive обяд на нечувана цена

Всеки ден около 12:00 ч. много от нас си задават едни и същи въпроси: „Какво да обядвам?“ и „Къде да обядвам?“ – е, стига сте се чудили! Открихме място, където изборът е толкова голям, а храната толкова вкусна, че е невъзможно някой да остане гладен.

Един нов, напълно различен ресторант предлага на варненци All inclusive изживяване в буквалния му превод. За скромните 7,49лв. може да се насладите на огромен избор от невероятно вкусна храна в неограничено количество, и ДА, всичко е включено в цената!

Съвсем наскоро, точно по обяд, в района на Бизнес парк Варна, попаднах на интересното заведение. Впечатлена от името – All inclusive restaurant, което ми напомни за изобилните блок маси в хотелите реших, че това е моето място за обяд.

И да, още с влизането те грабва аромата на вкусна храна. Залата е просторна с много места, а интериора добавя чувство за уют и комфорт – много е приятно!

Вниманието ми обаче бе приковано от отрупаната с най-различни вкусотии блок маса. От традиционни български ястия до съвременна европейска кухня – може да ти се завие свят от огромния избор. Най-хубавото е, че можеш да си хапнеш от всичко, по колкото си пожелаеш и то на нечувана цена – 7.49 лв.

Ястията бяха чудесно приготвени, вкусни и си личеше, че е обърнато внимание и на малките детайли – чудесно подбрано меню с огромно разнообразие и всеки ден е различно.
Сякаш не си в обедна почивка, а на почивка!

Освен, че се превърна в любимото ми място за обяд, ресторантът предлага и храна за дома, така че със сигурност ще ни спести и много време, прекарано в кухнята.

Изключително впечатлена от цялостната концепция на All inclusive restaurant, поисках да поздравя собственика и с изненада разбрах, че помага на своите служители зад блок масата. Той организира приготвянето на всяко обедно меню – шеф Данко Димитров. Споделих му за чудесните си впечатления и го помолих да ми разкаже малко повече за идеята за подобно заведение, без аналог във Варна:

„All inclusive е бизнес ресторант от ново поколение, в който изборът на храна е ваше право. Когато всичко е изложено на блок маса имате възможност да си сложите от всяко ястие точно толкова, колкото желаете – не губите време в чакане и няма да получите нещо по-различно от очакванията си. С идването на пролетта ще може да насладите и на нашата лятна градина и на вечерен All inclusive. За нас е чест да Ви предложим това разнообразие и се радваме, че сте наши гости.“

Просторът на залата, модерния интериор и капацитетът от 200 места, превръщат All inclusive restaurant в идеалното място за бизнес срещи, коктейли, презентации, частни и фирмени партита, сватби, рождени дни, годишнини, абитуриентски балове и други лични мероприятия. Бъдете спокойни, че вашите гости ще се чувстват страхотно и ще похапнат вкусна храна, отличаваща се с изобилие и качество.

Разбрах също, че отскоро ресторант Allinclusive стартира и едно ново начинание, което се превръща в традиция – организиране на Суши вечери. С тях ще ни потопи в света на кулинарните изкушения от Азия.

На 25.02 може да участвате в „Sushi workshop“, с шеф Данко Димитров и гост готвачи.
Събитието ни дава възможност, освен да се насладим на майсторски приготвено суши меню, а и да получим специален урок как сами да приготвим любимия си японски специалитет.

Шеф Данко Димитров ще ни запознае с интересната история на SUSHI, а на реален Workshop всеки ще може да се научи да навива своето суши.

Препоръчвам Ви да последвате Facebook страницата: www.facebook.com/Allinclusiverestaurant/, защото от All inclusive restaurant са ни подготвили още редица различни тематични събития.

Специално за Нова Варна, шеф Данко Димитров ни издаде, че следващото ще е изцяло в народен стил – Балканска вечер – точно както си я представяте. Народна музика и танци ще превземат ресторанта. Любимата ни българска атмосфера, перфектно съчетана с богатия избор от традиционни ястия – Със сигурност ще си прекараме чудесно, а и ще похапнем обилно.

Чудесната бизнес локация на ресторанта решава и така наболелия проблем с паркирането – на разположение на гостите са неизчерпаем брой паркоместа и то безплатно, така че няма да се чудите къде да паркирате.

Ако искате и Вие да се насладите на едно кулинарно вълшебство – посетете All inclusive reastaurant на адрес: Бизнес парк Варна, сграда Б8

Тел. за връзка: 089 558 2461

За повече информация, предстоящи събития и актуални промоции, последвайте Facebook страницата:

*Спонсорирана публикация

*******
Спонсор на наградата този месец: logo-promocheck

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/