in ,

Безумие във Варна: Това пешеходна алея ли е или кочина (СНИМКИ)

Ето така изглежда през последните 10-12 години една пешеходна алея във Варна, превърната в паркинг с два входа/изхода, с кал, дупки и използване на всяко свободно пространство за паркомясто.

Алеята започва от спирка “Дубровник” посока ХЕИ на бул. “Васил Левски” и свършва на отбивката от ул. “Мир” към бул. “Васил Левски”.

Паркирането се осъществява по цялото продължение на алеята, включително със запушване на началото й от паркирали две коли. Освен по асфалтираните части, има “обособени” паркоместа и по бившите зелени площи.

На входовете има положен бетон, както и полегат участък между булевард “Васил Левски” и тротоара за по-удобно влизане и излизане на автомобилите.

Репортер на „Нова Варна“ се убеди с очите си , че когато завали, положението минава всякакви граници. Минувачи също съобщават, че вървят върху кал, стъпват в локви заради дупките и като цяло определят пешеходната алея като една „кочина“.

 

*******
Спонсор на наградата този месец: logo-promocheck

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Дамян Дамянов