in ,

„SCHOCK“ във Варна: Всяка кухня мечтае за такава мивка (СНИМКИ)

Повече от 2/3 от домакинствата у нас предпочитат за новите си кухни, кухненски мивки от гранит (композит). Това е така, защото гранитните мивки са доказали, че са много по – естетични, здравещадящи (притежават сертификат за хигиена) и екологични.

В България има няколко марки гранитни мивки, които се предлагат с различни ценови и качествени показатели. Особено впечатление прави марката SCHOCK на едноименната фирма от Германия, която първа е измислила и произвела гранитните мивки за световния пазар.

SCHOCK е фирмата, която през далечната 1979г. произвежда и представя пред света първата мивка от гранитен материал CRISTALITE®. В продължение на 39 години и до ден днешен известни марки производители на гранитни мивки използват именно тази технология.

Мивките SCHOCK се състоят от 80% кварц – това е най-твърдата съставна част на гранита и именно заради това ги наричаме “гранитни мивки“. В качеството си на свързващ материал се използва висококачествен акрил. При съединението на акрила с кварца се получава материал 3 пъти по-здрав от натуралния гранит. Разработена и патентована преди повече от 30 години, гранитната мивка SCHOCK получава признание за изделие от премиум клас.

Повече от 90 действащи патента в сферата на производството на гранитни мивки потвърждават иновационната мощ и уникалност на SCHOCK.

Мивките SCHOCK се произвеждат единствено в Германия в пълно съответствие с изискванията за защита на околната среда. Под висококачествен контрол и стандарт на качеството в SCHOCK обръщат особено внимание на безопасността на своята продукция. Всички мивки SCHOCK са произведени от качествени и екологически безопасни материали. Продуктите съответстват на немските екологични норми, които са познати като едни от най-строгите в света.

История на SCHOCK

  • 1979г. – първата произведена гранитна мивка;
  • 1986г. – Започва производството на мивки и вани от материала corian за фирмата DuPont;
  • 1989г. – SCHOCK получава патента за материал CRISTALITE® за производство на гранитни мивки. Други известни фирми получават от SCHOCK лиценз за използването на техния патент;
  • 2004г. – SCHOCK Antibac – SCHOCK е първият производител на гранитни мивки, способни да подържат хигиенна чистота;
  • 2008/2009г. – SCHOCK патентова материал от премиум клас – CRISTADUR® , който и до ден днешен няма еквивалент на пазара на гранитните мивки. Единствен и неповторим, изключително гладък, а същевременно и здрав.

Към днешна дата всички мивки SCHOCK се произвеждат по европейския стандарт ProHygienic21 – 99% защита от бактерии.

Новата технология е разработена на чисто натурална основа и е напълно освободена от химически добавки, не съдържа сребърни йони и действа през целия живот на мивката. Сертифицирани са в LGA Германия. Единствено марката SCHOCK е сертифицирана по този стандарт за хигиенно качество.

Тестът ALNO (проведен от една от най-реномираните компании за кухненско обзавеждане в Германия) Ви дава сигурност при боравенето с мивки от марката SCHOCK. ALNO провеждат тестове на оборудването което те използват при направата на кухни в Германия. Информацията от тези тестове се препращат към съответните производители, като те разполагат със свободата да я предоставят на клиентите. При един от тях освен задължителния тест за издържливост на температура до 1800 е направен и тест за издържливост до 2800. При него е поставен алуминиев конус нагрят до тази висока температура върху повърхността на мивката за 20 секунди без последствия.

От 2013г. „ВЕТО“ ООД става официален вносител на немските гранитни мивки „SCHOCK“ за България. Започва да изгражда дистрибуторска схема, партнирайки си с участниците в бранша в цялата страна и продължава да търси нови партньори. „ВЕТО“ ООД дава възможност на всички специализирани фирми да предлагат и доставят на клиентите си най – качествените и полезни гранитни мивки SCHOCK .

тел. +359 882 912 664
https://schock.simvoly.com/

*Спонсорирана публикация

*******
Спонсор на наградата този месец: logo-promocheck

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/