in

„Адвокатът“ Петър Колев от Варна с нова схема след ареста

Снимка: Facebook

Снимка: Facebook

Триото, което източва стотици хиляди лева от абонати на „Енерго Про“, измисли друга схема, за да не връща парите.

След като на 14 февруари 2018 г. прокуратурата повдигна обвинение на Петър Колев от Варна за това. че е източвал със стотици хиляди левове абонати на „Енерго Про“ чрез продажбата на техни вземания на фирмите на своя брат Атанас Колев и Любомир Ничков, крими героят е измислил нова схема, чрез която да не връщат нито един лев на излъганите абонати.

Веднага след като напуска ареста, на 20 февруари представящият се за адвокат Петър Колев заедно с брат си Атанас Колев и шофьора му Любомир Ничков са продали повторно всички взамания на стотици абонати на „Енерго Про“ на новорегистрирана фирма „СМ БГ Консулт“ ЕООД. Собственик и управител на новата фирма отново е небезизвестният „мастит адвокат“ Петър Колев.

С тези продажби от страна на триото Петър Колев, Атанас Колев и Любомир Ничков окончателно се възпрепятства възможността абонатите на „Енерго Про“ да получат обещаните им пари.

Всички стотици хиляди левове ще останат окончателно в сметките на тримата самозванци -Петър Колев, неговия брат Атанас Колев и шофьора му Любомир Ничков.

Много от измамените граждани не знаят какво да предприемат срещу триото, след като Варненският районен съд освободи от ареста ръководителя на групата Петър Колев и същият свободно и необезпокоявано продължава да върши своите деяния.

*******
Спонсор на наградата този месец: logo-promocheck

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Дамян Дамянов