in

Във Варна горя спортният център в хотел „Черно море“

Снимката е илюстративна

На 1-ви март около 17 часа е съобщено за горящ двигателен отсек на микробус, намиращ се на ул. „Неофит Бозвели“ във Варна.

Изпратена е една пожарна кола, но до пристигането на екипа горенето е погасено от граждани, служителите на пожарната са обезопасили автомобила – микробус , унищожени са около 2 метра кабели. Предполагаемата причина за възникването е късо съединение.

Същият ден, в 11:33 ч. е съобщено, че на ул. „Мара Тасева“ във Варна е възникнал пожар в двигателния отсек на лека кола.

На място е изпратена една пожарна, но вследствие на пожара автомобила е изгорял. Предполагаема причина за възникването отново е късо съединение.

На първи март в 09:43 е съобщено за горящ климатик в спортен център в хотел „Черно море“. На място са изпратени 2 пожарни автомобила, екипите на които са погасили пожара. Унищожени са 1 вътрешно тяло на климатик и решетка на прозоречен климатик, опушени са около 100 кв. метра стени. Предполагаема причина за възникване на инцидента е късо съединение.

Същият ден, в 07:27 ч. е съобщено, че по пътя Варна – с. Константиново гори лек автомобил. На място е изпратен екип на пожарната, но до пристигането му автомобила е изгорял, причината за възникването на пожара е в процес на установяване.

През изминалото денонощие са гасени 2 пожара, при които няма нанесени материални щети, техн. помощ е оказвана на 3 адреса.

*******
Спонсор на наградата този месец: logo-promocheck

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Дамян Дамянов