in

Осъдиха мъж във Варна за притежание на високорискови наркотични вещества

Снимката е илюстративна

Снимката е илюстративна

37-годишен мъж беше осъден по обвинение в притежание на високорискови наркотични вещества, като получи наказание от 1 година лишаване от свобода и глоба в размер на 2000 лева. Изпълнението на наложеното наказание бе отложено с изпитателен срок от три години.

При извършена на 15 април 2016 г. полицейска проверка на паркинг край търговски обекти в кв. „Младост“ се установява, че от вътрешността на купето на автомобил „Ауди“ се усеща специфична миризма на марихуана. У водача са били открити топче със суха тревиста маса, лекарствена опаковка от „Упсарин“, съдържаща три полиетиленови пликчета с бяло прахообразно вещество, както и пластмасова капсула от шоколадово яйце със семена.

Направената физикохимична експертизата доказва наличие на кокаин в трите пакетчета с бял прах, марихуана в топчето тревиста маса и липса на наркотична субстанция в капсулата със семена. Общата стойност на откритите у подсъдимия високорискови наркотични вещества е за около 370 лева.

37-годишният Г. Т. е неосъждан. Присъдата на Районен съд – Варна подлежи на обжалване в 15-дневен срок.

 

*******
Спонсор на наградата този месец: logo-promocheck

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Дамян Дамянов