in ,

Създадоха първата био „ХРАНИТЕЛНИЦА“ във Варна. Ето какво ви очаква там (СНИМКИ)

Първият магазин „ХРАНИТЕЛНИЦА“, профилиран в здравословното и пълноценно хранене, отвори врати на 10.02.2018. Собствениците споделиха за Нова Варна, че не е изключено проектът да се разрастне и да доведе до откриването на още обекти.

Тук ще намерите продукти, с които да приготвите вкусни домашни ястия, включително голямо разнообразие от биохрани и напитки.

Внимание заслужават специалната селекция датски и италиански сирена, оригиналният качествен зехтин от Халкидики, дивечовите колбаси, маслините – внос от Гърция, млечните продукти на подбрани мандри със страхотни бели и жълти сирена и най-вкусното домашно кисело и прясно мляко. Магазинът е представител за Варна на уникално вкусните мезета на бутиковия производител на колбаси „ЖИКА“, с.Воден.

Предлагат се също подбрани класически руски продукти, като сельодка, икра и много други. Подбрана е отлична гама от насипни семена, ядки и сушени плодове.Освен всичко изброено дотук, можете да се насладите и на неповторимото турско кафе на „Мехмед Ефенди“.

Също така е монтирана и инсталацията за наливна крафт бира „Гларус“, чийто вкус е добре познат на варненци, с което собствениците се надяват да зарадват и ценителите на добрата бира.

Хранителницата разполага и с керамична мелница за мелене на брашно от лимец, ръж, елда и т.н.

Слоганът на магазин хранителница е „Домашният вкус“, което само по себе си говори за продуктите, предлагани в него.

Хранителница се намира до обръщача на автобусите на спирка Почивка, на ул. „Василаки Пападополу“ №50.

За повече информация следете страницата във Facebook:

*Спонсорирана публикация

*******
Спонсор на наградата този месец: logo-promocheck

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/