in

Нови подробности за трагедията на пътя Варна-Добрич

Снимка: Facebook

Мъж и жена от силистренското село Калипетрово са загиналите в тежката катастрофа, станала по-рано днес на пътя Варна-Добрич.

Това съобщиха за Нова Варна от полицията като уточниха, че около 14:00 часа днес, на пътя Варна – Добрич, в участъка между селата Любен Каравелово и Зорница, е възникнало тежко ПТП с участието на джип „Шевролет” и училищен автобус.

Според първоначалната информация 43-годишният водач на лекия автомобил от Добрич, по време на движението си, навлиза в лентата за насрещно движение и се блъска челно в автобуса, който към момента на катастрофата не е превозвал деца и е бил празен. Двама души от „Шевролет” – а са загинали при инцидента – водачът и неговата спътница на 73 години от силистренското село Калипетрово.

Работата по изясняване на причините и обстоятелствата, довели до инцидента, продължава. По случая е образувано досъдебно производство.

Все още е ограничено движението в горепосочения пътен участък.

*******
Спонсор на наградата този месец: logo-promocheck

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Дамян Дамянов