Стефан Калименов: Нещата в Спартак Варна започват да се случват

Лека-полека нещата в “Спартак” се получават”, заяви председателят на УС на “Спартак 1918” Стефан Калименов.

“Вече разполагаме и с екипировката на отбора за гостуванията. Ще опънем знаме със “Спартачко” на пилона. Нещата се случват и усещаме подкрепата на феновете, на местната администрация, на бизнеса”, каза пред Дарик Калименов.

Нови 35-40 деца в рамките на 2 седмици са постъпили в школата на варненския клуб, разкри още Калименов. Той говори и за предстоящите ремонтни работи на стадион “Спартак”.

“Непрекъснато държим връзка с архитекти и проектанти от София. В понеделник те идват на стадион “Спартак” в 10:30 часа, след което ни предстоят срещи и в Общината. Имаме вече представа, визуализация за това как ще изглежда стадионът след приключването на ремонтните дейности”, каза още той.

Калименов е имал разговори с хора от общината, като е получил уверение, че около 20-и април ще е приключила процедурата с връщането на имотите на “Спартак”, след което предстои прехвърляне на акции. Надеждите са до средата на май и най-дребните детайли около спортната база и прилежащите площи да бъдат изчистени.

*******
Спонсор на наградата този месец: logo-promocheck

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Снимка: Ладислав Цветков

Близки, колеги и почитатели се сбогуваха с бате Николай (СНИМКИ)

Снимката е илюстративна

Лекарка получи най-хубавия подарък за 8-ми март от свой пациент (СНИМКА)